- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
Bu isimleri netten aratırsan belki daha önce yazılmış bişeyler bulabilirsin.Ben öyle yapmıştım.
sevecon canım ben 2 ci düzey ultrason derken 2 li tarama testin den bahsediyorsun sanırım.
ben dr. fehmi yazıcıoğlu na yaptırdım kendi dr. onu tavsiye etti fehmi beyin yeri mecidiyeköy de
0212 272 67 10 eğer gidersen tel verdim fiyatı da 170 ytl 2 li tarama testi nin fiyatı ve çok memnun
kaldım herşeyi ni gördü bebeğimin tavsiye ederim canım. bu arada sen ne kadarlık oldun. ben 18+5
canım merhaba ben prof dr Atıl yüksele gittim alanında en iyisi diye tavsiye ettiler..kadın doğum doktoru olan teyzemin kızıda ona gitti..oldukça ünlü bir doktor..randavu almak bile çok zor oluyor..internete bir yaz bak..
cnm ben 20+0 ım herkes bu dr çok öneriyor ama bayramdan sonraya randevu veriyolar
canım tavsiye ederim git zaten kime gidersen git bayram sonrası verirler randevu
canım sen okmeydanı özel gidiyordun hala orayamı gidiyorsun bide artık senin
cinsiyet belli olmuştur. cinsiyeti ne bebişinin
cnm dr ordan ayrıldı oyüzden balat orahayim e gidiyorum dr iyi çok ilgili. bebekte her gittiğimizde ayak ayak üstüne göstermiyo yaaa
kızlarr gebelikle ilgili genelde size konu açtığımda çoğuna 2 tane cevap yada konum silinip gidiyor. kusura bakmayın sitem ettiğime ama napıyım. Neyse gelelim konuya şimdi dr bana 2. düzel ultrasona girmemi istedi 3 isim verdi siz bunlardan birine gittinizmi veya yakınlarınızda giden oldumu bana bilgi verirmisiniz
Op. dr Fehmi Yazıcıoğlu
İstanbul Prenatal( diye bir merkez) ve
Yaşam hastanesine salı günleri gelen bir dr bunlardan birine giden varmı kızlar bi yazın nolur yaa fazla zamanım yok yarın halletmem gerek bu işi
Fehmi Yazıcıoğlu'nu önermiyorum kendisine gittim bu dönemdeki doktorların neden bu kadar ruhsuz ve anlayışsız olduklarını anlamakta zorlanıyorumkızlarr gebelikle ilgili genelde size konu açtığımda çoğuna 2 tane cevap yada konum silinip gidiyor. kusura bakmayın sitem ettiğime ama napıyım. Neyse gelelim konuya şimdi dr bana 2. düzel ultrasona girmemi istedi 3 isim verdi siz bunlardan birine gittinizmi veya yakınlarınızda giden oldumu bana bilgi verirmisiniz
Op. dr Fehmi Yazıcıoğlu
İstanbul Prenatal( diye bir merkez) ve
Yaşam hastanesine salı günleri gelen bir dr bunlardan birine giden varmı kızlar bi yazın nolur yaa fazla zamanım yok yarın halletmem gerek bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?