• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu seferde telefonda mesafelii yüz yüze süper ilgili neden böyle ?????? YARDIMMMMMMM

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
sevgilimle tartştp ayrılma noktasından sonra birbirmze cok kırgın olsakta
bugün süpriz yapıp evine gittim ve konuşup anlaştık birbirimizi çok sevdiğimizi söyledikk aramız çok iyiydii ilk günkü gibiydi aynı güldük çoook eğlendik neden mesajlarnda soğuk ve mesafeli olduğunu sordum mesaja göre harkt etme yanında nasılım ona bakman daha önemli vs. gibi sözler etti sonra eve geldim ve telefonda konuşurken hala aynı mesafeli falan yanımda olduğu gibi sıcak ve samimi gelmiyor neden ki acaba _? bide mesajlaşmayı çokta seven birisi değildir kendisi... ama en başta çıktığımız zamanlarda sürekli mesajlarındada canım sevgilim,hayatım,senii çok seviyorum gibi cümleler kurardı :((((((

canım benm 3 yıllık ilşkim var bizde zaman zaman kavga ederiz ayrılma noktalarına da geldiğimiz çok olmuştur. ama ilşkimiz aşkımız mükemmel. yani her ilşkide inişler çıkışlar vardır. tabiki kavgalar etceksiniz kim güllük gülistanlık yaşayabilirki iki kişilk hayatı. bunlar dönemsel şeyler arada alışmışlığında sorunu oluyo. belki biraz bunalmıştır. belki ilşki biraz alışmışlığın verdiği şeyle durulmuştur. zamana ihtiyacınız var seviyosanız herşey düzelcektir:16:

canım benm 3 yıllık ilşkim var bizde zaman zaman kavga ederiz ayrılma noktalarına da geldiğimiz çok olmuştur. ama ilşkimiz aşkımız mükemmel. yani her ilşkide inişler çıkışlar vardır. tabiki kavgalar etceksiniz kim güllük gülistanlık yaşayabilirki iki kişilk hayatı. bunlar dönemsel şeyler arada alışmışlığında sorunu oluyo. belki biraz bunalmıştır. belki ilşki biraz alışmışlığın verdiği şeyle durulmuştur. zamana ihtiyacınız var seviyosanız herşey düzelcektir:16:

inşallahhh :))) ya niyetim pohpohlanmak gibi bi durum değil sadece ilk günkü beraberlğzmdeki telefon sohbetlerimizzi özlüyorum yoksa yanımda hiç bi değişiklik soğukluk vs yok :)))

inşallahhh :))) ya niyetim pohpohlanmak gibi bi durum değil sadece ilk günkü beraberlğzmdeki telefon sohbetlerimizzi özlüyorum yoksa yanımda hiç bi değişiklik soğukluk vs yok :)))

oluyo ya cidden dönemsel bak bunlar. hele yüzyüze çok normalse herşey kafana hiç bişeyi takma zaten ilşkileri anlamsızlığa yokuşa süren ayrılıkları başlatan bitiren bu telefonlar değilmi :34:

oluyo ya cidden dönemsel bak bunlar. hele yüzyüze çok normalse herşey kafana hiç bişeyi takma zaten ilşkileri anlamsızlığa yokuşa süren ayrılıkları başlatan bitiren bu telefonlar değilmi :34:

haklısın telefonda sürekli yanlış anlayabiliyoruz birbrmizi çok tşkr ederim valla içim rahatladı :D

bugün süpriz yapıp evine gittim ve konuşup anlaştık birbirimizi çok sevdiğimizi söyledikk aramız çok iyiydii ilk günkü gibiydi aynı güldük çoook eğlendik neden mesajlarnda soğuk ve mesafeli olduğunu sordum mesaja göre harkt etme yanında nasılım ona bakman daha önemli vs. gibi sözler etti sonra eve geldim ve telefonda konuşurken hala aynı mesafeli falan yanımda olduğu gibi sıcak ve samimi gelmiyor neden ki acaba _? bide mesajlaşmayı çokta seven birisi değildir kendisi... ama en başta çıktığımız zamanlarda sürekli mesajlarındada canım sevgilim,hayatım,senii çok seviyorum gibi cümleler kurardı :((((((

enteresan gercekten. insan telefonda konuşmak istemez. napcan şekerim arama o zaman moralin bozulmasın. bende eşimle uzakken hep kavga ederdik ama yanyana gelince yelkenler fora cok ii olurduk. demekki uzaklık bize yaramazzdı.

rica ederim canı tek sende yok bu emin ol çoğu ilşkide vardır. :D

Bunun nedeni de telefonda veya mesajda jest ve mimiklerimizi doğru şekişlde aksettiremememiz o yüzden yanlış anlaşılmalar, bu sebeple tartışmalar çok oluyor, eskiden telefon da yoktu, diğer iletişim araçları da millet birbirine hasretti, muhabbetler daha tatlıydı:34:

Bunun nedeni de telefonda veya mesajda jest ve mimiklerimizi doğru şekişlde aksettiremememiz o yüzden yanlış anlaşılmalar, bu sebeple tartışmalar çok oluyor, eskiden telefon da yoktu, diğer iletişim araçları da millet birbirine hasretti, muhabbetler daha tatlıydı:34:

hele şu 5000 ler 100000ler bizi bitirdi varya sms olayı aşkları öldürüyor. cidden bi insan duygularını ii satır msjla karşısındaki nekadar aktarabilirki :D

hele şu 5000 ler 100000ler bizi bitirdi varya sms olayı aşkları öldürüyor. cidden bi insan duygularını ii satır msjla karşısındaki nekadar aktarabilirki :D

Fast food tarzı ilişkiler..

Yaaa bilemem tabi bunlarla mutlu olan da vardır ki benim yaşım da öyle aman aman pek büyük değil, bilgisyar çocuguyuz gene ama bize bile eğreti geliyorsa bir yerlerde yanlışlık var demektir. :0

Son düzenleme:
Keşke hep ilkgünün heycanını verse ilişkiler ama malesef olmuyor.

Bence ilk gününle kıyaslayıp da üzülme. Yanyana olunca hep sıcaksa önemli olan da bu zaten :16:

Keşke hep ilkgünün heycanını verse ilişkiler ama malesef olmuyor.

Bence ilk gününle kıyaslayıp da üzülme. Yanyana olunca hep sıcaksa önemli olan da bu zaten :16:

evet kesinlkle katılıyorum bidaha kıyaslamıcam :D ama şimdide biyere gidiyor mesela eve gidince cevap ver diyorum yorgn oluyor biliyorum ama eve gelnce ben eve geldim hayatım demek zor mu yani :S bugn hastanedeydi mesela eve gidince haber et dedim şimdi mesaj atmş işte aşkım kusura bakma eve geldim ben ama sana yazamadan uyuyakalmışm böyle bi mesaj atmş benmi çok irdeliyorum ?

aslında çok da büyütülecek bir şey yok.. ben de mesajlaşmadan ve telefonda konuşmaktan hiç hoşlanmam..

eşim de bu konudan çok şikayetçi.. eskiden saatlerce telefonda konuşurduk o zaman hoşlanıyordun ama diyor.. (eşim iş dolayısıyla şehir dışında sürekli)

tamam ilk zamanlar zor gelmiyordu itiraf ediyorum.. herhalde yeni olmanın verdiği bir heyecandı. ama sahiden hiç sevmiyorum telefonda konuşmayı.. annemleri bile kolay kolay aramam. arkadaşlarım da bilirler huyumu.. hiç aramam.. hele şu cep telefonu hiç bana göre değil. çaldığı zaman geriliyorum yemin ederim.

yani bence çok normal bir durum...

Back
X