Bu seferki kıskançlık başka..

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Bahsettiğim kıskançlık öyle başka bir erkekten kıskanmak falan değil, sevgilisinin ya da eşinin başarılarını kıskanan erkekler.. Hiç bir şey başardığınızda sevgiliniz ya da eşiniz tarafından kıskanıldığınızı hissettiğiniz oldu mu? Sanki mutlu olmamış gibi..

eski sevgilim çok yapardı bunu..bırak benim için mutlu olmayı, gurur duymayı birde aşağılamaya çalışır eften püften birşeyden incitir kalbimi kırardı. çok kötü bir şey gerçekten ben öyle insanların ezik olduğunu düşünüyorum kıskançlık falan değil bildiğiniz eziklik

Olmadı
Olsa da samimi bulmazdım kendisini
İnsan sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur çünkü

Çok sinir bozucu, benim erkek arkadaşım daha sınıfı geçemiyor ben okulu erken bitirmeye çalışıyorum diye idealist mi oldun başımıza diye dalga falan geçiyor.

hazımsızlığın dibidir o..
insan sevdiğinin başarısıyla gurur duyar kıskanmak ne alaka
hıı kendisinden yüksek bi kariyere maaşa sahip olursa erkekler bazen kadınları kıskanıyo
o da küçük emrah sendromu normaldir yani :)

Çok sinir bozucu, benim erkek arkadaşım daha sınıfı geçemiyor ben okulu erken bitirmeye çalışıyorum diye idealist mi oldun başımıza diye dalga falan geçiyor.

Ben sana tembel teneke diyo muyum de sende :6:

cok zor bi durum olsa gerek ama bana yapılsa sevgisine ve samimiyetine asla güvenemezdim heralde ben onun basarılarıyla o benim basarılarımla mutlu olamicaksa gurur duymicaksa beraber olmamızın pekte bi anlamı yok

cok zor bi durum olsa gerek ama bana yapılsa sevgisine ve samimiyetine asla güvenemezdim heralde ben onun basarılarıyla o benim basarılarımla mutlu olamicaksa gurur duymicaksa beraber olmamızın pekte bi anlamı yok

Haklısın aslında ben üye olduğumda da böyle bir durumdan muzdariptim aslında ayrılmayı hep düşündüm ama hem sevdiğimden hem de nasıl dile getireceğimi bilemediğimden başaramadım bir türlü. En basitinden ben çok kitap okuyan biriyim, siyasi kitaplar falan da okuyorum okuduğum kitabı görüp "Siyasi kitap mı okuyorsun, çok anlıyorsun sanki." demişti bunu diyen hayatında en fazla 5 kitap okumuştur :18:

Haklısın aslında ben üye olduğumda da böyle bir durumdan muzdariptim aslında ayrılmayı hep düşündüm ama hem sevdiğimden hem de nasıl dile getireceğimi bilemediğimden başaramadım bir türlü. En basitinden ben çok kitap okuyan biriyim, siyasi kitaplar falan da okuyorum okuduğum kitabı görüp "Siyasi kitap mı okuyorsun, çok anlıyorsun sanki." demişti bunu diyen hayatında en fazla 5 kitap okumuştur :18:

canım ayrılmadan önce bi dile getir bence rahatsız oldugunu neden böyle düşündügünü bi sor yani gercekten böyle insanlara ben anlam veremiyorum senin yanında komplekse giriyo sanırım kendini senin yanında yetersiz buluyor olabilir

canım ayrılmadan önce bi dile getir bence rahatsız oldugunu neden böyle düşündügünü bi sor yani gercekten böyle insanlara ben anlam veremiyorum senin yanında komplekse giriyo sanırım kendini senin yanında yetersiz buluyor olabilir

Birkaç defa dile getirdim hiçbir şey değişmedi, her şeyi ben bilirim modunda sonra kalkıp bana diyo ben seni neden aşağılayayım bilmem ne artık onunla konuşmadığım zamanlarda kafam o kadar rahat oluyor ki..

Böyle erkekleri de sevmem kadınları da sevmem.....

Böyle insan çekilmiyor zaten gerçekten arkadaşların dediği gibi hazımsızlık.

Back
X