Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kabasiniz cevap verdiyseniz tekrar vermek zorunda değilsiniz zaten birazdan kan vermeye gideceğim belki aynısını görüp hamile olan vardır diye umut etmiş olamaz mıyım adresini ver test yollayalım ne demek ya çok şükür imkanimda var gidip alacak ama bunu yazan elinde imkan o an olmayan biri de olabilirdi çok yazık gerçektenBeş yüz kere dedik üç çizgi görüyoruz bozuk olabilir ısrarla konu açmaya devam ediyorsun.
Evin adresini ver test yollayalım, insan kendi psikolojisini nasıl yorar adlı çalışmasın arkadaşım….
Bir nöbetçi eczane bul sabah ilk idrarla tekrar dene… Zor olmamalı ya.
Lütfen birdaha benim sorularima yanıt vermeyin bu kadar kalbi kötü bı insandan bilgi de almak istemem iyi günlerBeş yüz kere dedik üç çizgi görüyoruz bozuk olabilir ısrarla konu açmaya devam ediyorsun.
Evin adresini ver test yollayalım, insan kendi psikolojisini nasıl yorar adlı çalışmasın arkadaşım….
Ne kadar kabasiniz cevap verdiyseniz tekrar vermek zorunda değilsiniz zaten birazdan kan vermeye gideceğim belki aynısını görüp hamile olan vardır diye umut etmiş olamaz mıyım adresini ver test yollayalım ne demek ya çok şükür imkanimda var gidip alacak ama bunu yazan elinde imkan o an olmayan biri de olabilirdi çok yazık gerçekten
İdrarı fazla damlatmışsınızgibi duruyor
Gebelik bekleyen bir insanın bu şekildeBen imkandan bahsetmiyorum, üşengeçliğinden bahsediyorum. Üç kere aynı konuyu açıp her birinde ne gibi cevaplar bekliyorsun onu anlayamadım…
Üç çizgi gözüken bir testten hâlâ olur cevabı bekliyorsun, test bozuk arkadaşım bozuk…
Hakkında hayırlısı olsun, tatlı şeyler duyunca iyiyiz ama kibarca eleştiri yapınca dünyanın en kötü insanı oluyoruz sende haklısın.
Normalde bir hafta gecikmem olurdu 12gun olduBata kaç gün var ? Ona göre değişir
Sakin ol beybiBeş yüz kere dedik üç çizgi görüyoruz bozuk olabilir ısrarla konu açmaya devam ediyorsun.
Bu bir eleştiri değil gayet kaba şekilde aşağılama üşengeç olduğumu nerden biliyorsunuzda buna tepki veriyorsunuz bugün zaten kan testi vereceğim için daha fazla kafam karışmasın istemedim dün zaten geç saatte yaptım nöbetçi eczaneden almıştım eşimi tekrar göndermek istemedim herşeyi size tek tek açıklamam mi gerekiyor istersem yüz kere de insanlardan fikir isteyebilirim soru aynı soru değil yaşayan var mı yazmışım o kadar rahatsız oluyorsanız yanıt vermeden geçin durduk yere birilerini neden aşağılama gereği duyuyorsunuz bu kadar kolay gönül kıran bı insanın zaten başka bir imtihana ihtiyacı yok diye düşünüyorum size hayatta başarılar sorularımı görünce direkt okumadan geçin lütfen sorduğum kişilere dahil değilsinizBen imkandan bahsetmiyorum, üşengeçliğinden bahsediyorum. Üç kere aynı konuyu açıp her birinde ne gibi cevaplar bekliyorsun onu anlayamadım…
Üç çizgi gözüken bir testten hâlâ olur cevabı bekliyorsun, test bozuk arkadaşım bozuk…
Hakkında hayırlısı olsun, tatlı şeyler duyunca iyiyiz ama kibarca eleştiri yapınca dünyanın en kötü insanı oluyoruz sende haklısın.
Tatlım test bozuk, sabah ilk idrarla bir kaç tane yedekli al yine yaparsın. Buna göre gebesin diyemez kimse
Teşekkür ediyorumTatlım test bozuk, sabah ilk idrarla bir kaç tane yedekli al yine yaparsın. Buna göre gebesin diyemez kimse
Hiççç sinirli değilim kendi kendini yoruyor sadeceSakin ol beybi![]()
Tamam ben kötü biriyim, sende eleştiriye kapalı birisin herkes işine baksınBu bir eleştiri değil gayet kaba şekilde aşağılama üşengeç olduğumu nerden biliyorsunuzda buna tepki veriyorsunuz bugün zaten kan testi vereceğim için daha fazla kafam karışmasın istemedim dün zaten geç saatte yaptım nöbetçi eczaneden almıştım eşimi tekrar göndermek istemedim herşeyi size tek tek açıklamam mi gerekiyor istersem yüz kere de insanlardan fikir isteyebilirim soru aynı soru değil yaşayan var mı yazmışım o kadar rahatsız oluyorsanız yanıt vermeden geçin durduk yere birilerini neden aşağılama gereği duyuyorsunuz bu kadar kolay gönül kıran bı insanın zaten başka bir imtihana ihtiyacı yok diye düşünüyorum size hayatta başarılar sorularımı görünce direkt okumadan geçin lütfen sorduğum kişilere dahil değilsiniz
yere birilerini neden aşağılama gereği duyuyorsunuz bu kadar kolay gönül kıran bı insanın zaten başka bir imtihana ihtiyacı yok diye düşünüyorum
İlk dakikalarda çıktı çizgi o yüzden kuruma değildir diye düşünüyorumKuruma çizgisi gibi geldi bana
O zaman hamile değilsiniz. Çünkü koyu iki çizgi cikmaliydi bu durumda. Bir sonraki denemede nasip olur inşallahGebelik bekleyen bir insanın bu şekilde
Normalde bir hafta gecikmem olurdu 12gun oldu
TeşekkürlerO zaman hamile değilsiniz. Çünkü koyu iki çizgi cikmaliydi bu durumda. Bir sonraki denemede nasip olur inşallah
Test bozuk gibi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun