- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.401
- 478
BarışalımTeşekkürler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BarışalımTeşekkürler![]()
Teşekkür ederim inşallahTest bozuk gibi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Sorun değilBarışalım![]()
Barıştık mıSorun değil![]()
EfendimmmKızzzzzzz
Kızzzzzzz
??Barıştık mı![]()
Evet evet barıştıkBarıştık mı![]()
Çok tatlısın yaBarıştık mı![]()
Ay benim konuma yorum yapsan ya çok tatlısın♥Kızzzzzzz
Evet evet barıştık![]()
Çok tatlısın ya![]()
Ay benim konuma yorum yapsan ya çok tatlısın♥![]()
Thread 'Teste yorum yapar mısınız lütfenBu kalple çok yaşamam ben, dert oldu sabahtan beri kızı üzdüm diye zaten hamileyim duygusalım![]()
Hamilelik hormonlarıyla bı anlık verilen bir tepkiydi demekki kötü biri olduğunuzu düşünmüyorumBu kalple çok yaşamam ben, dert oldu sabahtan beri kızı üzdüm diye zaten hamileyim duygusalım![]()
Sanada tez ve hayırlı zamanda nasip olsun beybimHamilelik hormonlarıyla bı anlık verilen bir tepkiydi demekki kötü biri olduğunuzu düşünmüyorumüzülmenize hiç gerek yok unuttum gitti bile inşallah sağlıkla hayırla kucaginiza alırsınız bebisi
![]()
Hiç önemli değil bende adet olamadigim için onun hassasiyeti sanırımkızım valla küçümsemek kötülemek değildi mesele kendi kendini yoruyorsun diye kızdım çocuk olunca da böyle yorarsan kendini oghhohhoooo
Özür dilerim şeker
Kanını ver gel bekliyoruz
Güzel haberle gel inşallah![]()
Her işte bir hayır vardır duanızı almaya vesile oldu ne güzel hamile duası almış oldum ağlama vallahi çok üzülürümSanada tez ve hayırlı zamanda nasip olsun beybimağlatma beni be