Bu şekilde hamilelik hitimali varmıdır

Berna01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
28
0
1
31
doktor hanım 2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim

doktor hanım 2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim
Doktor hanım kim ???

2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim

İnanmayın ya fake her yere yazmıs. Yeni uyelık yenı mesajlarına bakın.

al birini vur ötekine biri yazmış ters ilişki yaşadım hamilemiyim biri demiş üstüne boşaldı hamilemihim hee cnm heee hamilesinnn

Bilgim olmadığı için danışmak istedim niye hemen tersliyosunuz ki

Bilgim olmadığı için danışmak istedim niye hemen tersliyosunuz ki
bilgisi olmadıgı için miş her b.....u biliyorsunuz maşallah duydunmu öyle hamile kalan

2 kilot dısından geçmiştir şimdi kesin hamilesinnn

Hamilelik konusunda bilgim olmadığı için soruyorum olsa sormazdım

Back
X