• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekildeki görümceye siz olsanız Nasıl davranırsınız

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
Görümcem 38-39 yaşında ama olgun olmayan , iğreti Bi gülüşü olan ses tonu erkek gibi , kendini aşırı beğenen ve her konuda mükemmel bulan ,karşındakini çok rahat ti ye alan ve küçümseyen Bi kadın çok beceriksiz aynı Zamanda çok aç gözlü bi kadın . benimle olan kısım ise şu ; iki görümcem altlı üstlü oturuyor abartısız 5 keredir gittiğimde üstte ki görümcemede gitsem orda beni görse Hoşgeldin demiyor , bir iki unutmuştur dedim takılmadım ama kasıtlı olduğunu düşünüyorum. bunun dışında bende güzel bişey görse söylemez, teşekkür etme ve rica etme huyu yok mesela onda değil diğer görümcemde olduğumuzda o da geliyor geçen Bi toplantı gibi birşey vardı bardağını bana uzatmış çayyyy diyo ev benim evim değil neyse doldurdum kalabalıktı ev Bi çayın lafını yapmak istemedim.. kendisi hiç kimsenin evinde hiç Bi bardak çayını bile kendi doldurmaz .. bu arada emir vererek konuşur çocuğuna eşine kv sine bile, sonra ikinci kez bu kadın kapalı ama herkesin yanında acık gene öyleydi geldi bana diyorki içerden telefonumu ver , bende dedim neden sen içeri giremiyor musun ? Bozuldu tabi kv diğer görümcem de vardı neyse ben gidip aldım gene diyor ki enişte var içerde üstüm müsait değil.. Kayınvalidem de seni gördü zaten Dedi , aynen dedim bende gördü biraz önce mutfaktaydı o da dedim bozuldu .. Böyle Bi kadına Nasıl davranırsınız görümcelerime gittiğimde yardım edilecek bişey varsa muhakkak yardım ederim.. Ama o bunu kullanan biri ,,, bunun dışında arkamdan konuştuğuna da şahit oldum.. Samimiyetine hiç ama hiç inanmıyorum . siz olsanız ilişkinnizi böyle bir insanla Nasıl sürdürürdünüz??

Hareketleri hoşuma gitmeyen insanla muhattap olmam.
Yalnız içinizdekileri bayaa bi kusmuşsunuz konuya bu kadarı hiç hoş değil.
Sizi rahatsız eden biriyse seninle muhattap olmuyorum de hizmetini de yapma lafını da.

Böyle bi insanla demiyim de beni rahatsız eden bir insanla görüsmezdim... yalnız siz de az değilsiniz ilk cümlelerde nasıl bir nefret kusmuşsunuz öyle...[/QUOTE tam olarak böyle Bi kadın çünkü

Görümcem 38-39 yaşında ama olgun olmayan , iğreti Bi gülüşü olan ses tonu erkek gibi , kendini aşırı beğenen ve her konuda mükemmel bulan ,karşındakini çok rahat ti ye alan ve küçümseyen Bi kadın çok beceriksiz aynı Zamanda çok aç gözlü bi kadın . benimle olan kısım ise şu ; iki görümcem altlı üstlü oturuyor abartısız 5 keredir gittiğimde üstte ki görümcemede gitsem orda beni görse Hoşgeldin demiyor , bir iki unutmuştur dedim takılmadım ama kasıtlı olduğunu düşünüyorum. bunun dışında bende güzel bişey görse söylemez, teşekkür etme ve rica etme huyu yok mesela onda değil diğer görümcemde olduğumuzda o da geliyor geçen Bi toplantı gibi birşey vardı bardağını bana uzatmış çayyyy diyo ev benim evim değil neyse doldurdum kalabalıktı ev Bi çayın lafını yapmak istemedim.. kendisi hiç kimsenin evinde hiç Bi bardak çayını bile kendi doldurmaz .. bu arada emir vererek konuşur çocuğuna eşine kv sine bile, sonra ikinci kez bu kadın kapalı ama herkesin yanında acık gene öyleydi geldi bana diyorki içerden telefonumu ver , bende dedim neden sen içeri giremiyor musun ? Bozuldu tabi kv diğer görümcem de vardı neyse ben gidip aldım gene diyor ki enişte var içerde üstüm müsait değil.. Kayınvalidem de seni gördü zaten Dedi , aynen dedim bende gördü biraz önce mutfaktaydı o da dedim bozuldu .. Böyle Bi kadına Nasıl davranırsınız görümcelerime gittiğimde yardım edilecek bişey varsa muhakkak yardım ederim.. Ama o bunu kullanan biri ,,, bunun dışında arkamdan konuştuğuna da şahit oldum.. Samimiyetine hiç ama hiç inanmıyorum . siz olsanız ilişkinnizi böyle bir insanla Nasıl sürdürürdünüz??
iletişimimi minimuma indirerek sürdürürdüm.
emirlerine de uymazdım.
zorunlu haller dışında konuşmaz,asla tartışmaz ve görmemezlikten gelirdim.

Neden gidip getiriyorsunuz? Hem laf sokup hem de getirince bir önemi kalmıyor. Lafı sokup geçip oturun. Bana çay diyecek ben içmiyorum kalk kendine al derim.
Bende pişman oldum sonra ama iş işten geçti birdahaki ne asla doldurmam rica etse teşekkür etse hiç sıkıntı değil tarzı o kadar çirkin ki

Nezaketsiz ve saygısız birine kim olursa olsun haddini bildiririm. Kimseye böyle yaklasmadığım için kimse de bana böyle davranamaz. Davranırsa da alır cevabını oturur yerine. Yalnız sesinin erkek gibi olmasının konuyla alakası nedir?

sana emrettiğinde yapma.
-çayyyyy
-ev sahibi ben değilim haberin olsun

-telefonumu al
-neden senin ayakların tutmuyo mu
senden emredilen hiçbişeyi yapma. gerçi ben olsam o yemekli yerlere gitmeme planı üzerinde yoğunlaşırdım da işte

iletişimimi minimuma indirerek sürdürürdüm.
emirlerine de uymazdım.
zorunlu haller dışında konuşmaz,asla tartışmaz ve görmemezlikten gelirdim.
Evet aramam,
Nezaketsiz ve saygısız birine kim olursa olsun haddini bildiririm. Kimseye böyle yaklasmadığım için kimse de bana böyle davranamaz. Davranırsa da alır cevabını oturur yerine. Yalnız sesinin erkek gibi olmasının konuyla alakası nedir?
aşıru özgüven patlaması yaşadığı için bağıra bağıra Güler ve konuşur bu da çok rahatsız edici

sana emrettiğinde yapma.
-çayyyyy
-ev sahibi ben değilim haberin olsun

-telefonumu al
-neden senin ayakların tutmuyo mu
senden emredilen hiçbişeyi yapma. gerçi ben olsam o yemekli yerlere gitmeme planı üzerinde yoğunlaşırdım da işte
[/QUOTEeşimde ailesine düşkün , kv de birlik beraberlik delisi o Yüzden bi sebepten görüşüyoruz muhakkak

Herseyi anlarim da bu konuyla ses tonunun ne alakasi var.

• Beğen
Reactions: KV_
arkasından burdan dert yanaxağınıza yüzüne söyleyin.
kocanız böyle davransa direk kavga kıyamet ama görümceye nedense bişey denilmeyip arkasından konuşmak.

Back
X