- Konu Sahibi elagozlum20
-
ben liseden mezun olalı 2 sene oldu bu sene ünv. gittik sevgilmle aynı yer çıkmıştı ama hem şehir hemde ilçesi çok kötü oldugu için döndük bölüm dende nefret ettim insan istemedigi bir bölümü okuyamazmış gercekten de öyle dış ticaretti bölümüm neyse bıraktım ben ama sınavsız ikinci ünv. kayıtları bu kararı aldım da bitmiş ti 1 senem daha gitti ve ben şimdi tekrar sınava girip açıktan veya uzaktan yazacagm ilk hedefim uzaktan tıbbi dök. ve sekreterlik ama puanı 330 larda eger onu alamassam kızlar aklımda 3 bölüm var sizce hangisi olmalı sağlık kurumları işletmeciliği sosyal hizmetler ve adalet bu 3 ünden birini istiyorum iş imkanı atama puanı açısından hangisi dogru bir karar olur sizce ?
canım maddi durumumuz iyi degil bizim açıkcası ve bu sene artık hata yapmak istemiyorum biliyormusun 1 senem daha gitsin istemiyorum sosyal hizmetleri ön lisans ın ataması yok muş ama heran olabilir kadro acılır diye bende duydum onun haricinde bilmiyorum canım ya kafam çok karışık napyım sencelys girmeyecem ben ygs den yazıp acıktan 4 yıllık tamamlayabilecegm bir bölüm de istiyorum off
sayısalın ıyıse saglık k.işlt. sec sosyal hızmetlerı salla bı kere eger sozelın ıyıyse adaletı sec ben adlt okuormben liseden mezun olalı 2 sene oldu bu sene ünv. gittik sevgilmle aynı yer çıkmıştı ama hem şehir hemde ilçesi çok kötü oldugu için döndük bölüm dende nefret ettim insan istemedigi bir bölümü okuyamazmış gercekten de öyle dış ticaretti bölümüm neyse bıraktım ben ama sınavsız ikinci ünv. kayıtları bu kararı aldım da bitmiş ti 1 senem daha gitti ve ben şimdi tekrar sınava girip açıktan veya uzaktan yazacagm ilk hedefim uzaktan tıbbi dök. ve sekreterlik ama puanı 330 larda eger onu alamassam kızlar aklımda 3 bölüm var sizce hangisi olmalı sağlık kurumları işletmeciliği sosyal hizmetler ve adalet bu 3 ünden birini istiyorum iş imkanı atama puanı açısından hangisi dogru bir karar olur sizce ?
peki bölümümden memnunmusn acaba bende mi okusam bu bölümü canım ya
işte ne yazıkki aöf 4 yıllık hiç açıkta kalmassın diyebileceğim tek bölüm sosyal hizmet 4 yıllık.. oda baya tuzlu birde sınav zamanıda belirli illerde sınavı var. maddi çok sarsar insanı her işte bir hayır vardır iyikede gelmemiş diyorum şimdi çünk şuanda ödeyemiyor olacaktk..
valla canm ne desemki bilmiyorum.. kesinlikle 1 senen daha gitmesin üzülürsün .. bak ben 2008 de ozaman laborant ve veterinerği okuyacaktkm kayıt yaptrmadım. geçen sene yaptrdm kayıt kredili sisteme denk geldim ve inek gibi çalışmak zorunda kaldm . ama ne oldu 2010dan önce bu dersleri okuyanlar açıöğretimi okuyanlar sınava 1 hafta kala eski sorulara baka baka geçtiler bi güzel... zorlaştı bölümler artık . he böyle giderse baraj puanı da koycular bu 2 yılıklara zamanla .. bir önce iyice araştırıp bir bölüm seç... sağlık kurumları işletmeciğini birde bu dier sölediklerini netten iyice araştır.. kayıt yap canm .. hangisi ağır basıyor sende daha çok .. hangi bölümü istiyorsun.. AÇIKÖĞRETMDE 4 yıllık bazı bölümler vardı sosyoloji falan ama bilmiyorum ben kayıt yaptırcaktm bi ara vazgeçtm.. ataması falan hiç yok yanlış değilsem..
evet canm ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?