Bu seneyi kendime adadım

imksa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
13
0
16
İstanbul
Ben 32 yaşında 165 boy 88 kilo biriyim evliyim 2 kızım var.Evlilik çocuk fala filan derken kendime bi baktım ve ben almiş başımı gıtmışım 2013yılın başında diyete başladım ve sadece kendım için zayıflamaya karar verdim.tm bı ay oldu ve 91olan kilomdan 88'e düştüm nette gezinirken sizlere rasladım ve aranıza katılma kararı aldım ve artık bendeher öğunumu yazacam haftalık tartımıda yazacam tek istedigim bana yardım erseniz sevinirim yorumlarınızı beklıyorumm.

Ben 32 yaşında 165 boy 88 kilo biriyim evliyim 2 kızım var.Evlilik çocuk fala filan derken kendime bi baktım ve ben almiş başımı gıtmışım 2013yılın başında diyete başladım ve sadece kendım için zayıflamaya karar verdim.tm bı ay oldu ve 91olan kilomdan 88'e düştüm nette gezinirken sizlere rasladım ve aranıza katılma kararı aldım ve artık bendeher öğunumu yazacam haftalık tartımıda yazacam tek istedigim bana yardım erseniz sevinirim yorumlarınızı beklıyorumm.

Hoşgeldin canımm :16:
Eminim ki 2014'e çıpçıtır bir anne olarak gireceksin :34:
Burayı aksatmadığın takdirde motivasyonun hep yüksek kalıyor.
Ben takip edicem seni ve elimden geldiğince yardımcı olucam.
Bizim topiğimize de uğraa :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/495337-erginsenanin-diyet-gunlugu-52-bedenden-36-bedenee.html
Başarılaar :16:

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım aramıza. Unutma diyette en önemli şey irade sabır ve devamlılıktır. Bence diyet yapmaya çalışma. Kötü beslenme şeklini düzelt. Bak dünya tatlısı 2 kızın varmış. Onlarıda kendinle beraber yetiştir. Eve abur cubur sağlıksız şeyler sokma. Çocuklarını abur cuburla cipsle çikolatayla ödüllendirmek yerine daha sağlıklı şeylere alıştır. Böylece hiç diyet yapmadan bile fazla bir kaç kilondan kurtulursun. Ama bende her zaman destek olurum sanaaa:52::52:

merabalar.öncelikle başarılar diliyorum.bende 40 yaşındayım.2013 benimde dönüm noktam olacak.10 yılın birikmişini yeni farkettim vede başladım işte.hızlı olmasada oluyor iştee.bazı önerilerim olacak kabul ederseniz.öncelikle benden şanslısınız çünkü yaşınız daha genç.birde kan tahlillerinizi yaptırmadıysanız hatırlatıyım sadece.troidler ne durumda.şeker falan.önce bunları öğrenmeli.sonra varsa abur cuburu terketmeye çalışılmalı.akşam 6-7 den sonraki yemeler ne yazıkki en tehlikeli olanları.baharatlara önem verilmeli.yeşilçay içilmeli.çay şekerleri terkedilmeli.ben yaklaşık 2 aydır toz-kabuk tarçın kullanıyorum.netten faydalarına bakın.birde kalorisepeti.com u kullanın.ben ilk başlarda kullanmakta zorlandım ama melekler sağolsunlar bana yardım ettiler.son olarakta spor-yürüyüş yapıyorsanız (geçenlerde gittiğim diyetisyenim söyledi.daha önce bilmiyordum.)sabah erken saatlerde yapılırsa kilo vermede etkili olurmuş.geç saatte yapılan sporlar sadece sağlıklı yaşam adına faydalıymış.kilo vermeye değil.:34::34::34::34:

merabalar.öncelikle başarılar diliyorum.bende 40 yaşındayım.2013 benimde dönüm noktam olacak.10 yılın birikmişini yeni farkettim vede başladım işte.hızlı olmasada oluyor iştee.bazı önerilerim olacak kabul ederseniz.öncelikle benden şanslısınız çünkü yaşınız daha genç.birde kan tahlillerinizi yaptırmadıysanız hatırlatıyım sadece.troidler ne durumda.şeker falan.önce bunları öğrenmeli.sonra varsa abur cuburu terketmeye çalışılmalı.akşam 6-7 den sonraki yemeler ne yazıkki en tehlikeli olanları.baharatlara önem verilmeli.yeşilçay içilmeli.çay şekerleri terkedilmeli.ben yaklaşık 2 aydır toz-kabuk tarçın kullanıyorum.netten faydalarına bakın.birde kalorisepeti.com u kullanın.ben ilk başlarda kullanmakta zorlandım ama melekler sağolsunlar bana yardım ettiler.son olarakta spor-yürüyüş yapıyorsanız (geçenlerde gittiğim diyetisyenim söyledi.daha önce bilmiyordum.)sabah erken saatlerde yapılırsa kilo vermede etkili olurmuş.geç saatte yapılan sporlar sadece sağlıklı yaşam adına faydalıymış.kilo vermeye değil.:34::34::34::34:

Tşk ederim tavsiyelerniz için ewet sprda bsşlamam gerek biliyorum bu sene ya bu kilolar gidecek ya gidecek desteklerınız için tşk ederım

ewet şimdi kilo cetvelimi yazayım ve yediklerimi
02/01/2013===>91.8
02/02/2013===>87.7
bir ay 4 kilo verdim sayılır bu ay içinde hiç ekmek ,tatlı yemedim.Faydasıda oldu galiba şimdi gelelim şubat ayına şu ana kadar dikkat etmeye başladım ama kilo veremedim.
bu sabah kahvaltıda:beyaz peynir( canım çok simit çektigi için)yarım simit
öglen: yarım kepçe çorba ve sebze yemegi planladım
aradada:bi elma ve sarı leblebi
akşam:pazı kavurması ve yogurt bugunluk menum bu inş uyacam
Yardımlarınızı beklıyorum .

Back
X