• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ses bana kafayı yedirtecek.

Benim kulağımda sol kulak hep bi ses var ama çok yüksek değil uzandığımda sessiz ortamda farkediyorum ama şimdi bu kafa zonklqmasiyla birlesti onu hep hissediyorum hani nefesini tuutuğundaki kafanda baskı zonklama olur ya kalp atış ritmi o
Çok zor Bibi ya, yaşamayan bilmez.
Bir senedir o kadar zorlandım ki. Var ya bu hastalıkla yaşayabilen biri her şeyi başarabilir. Çok büyük bir dert bence.

Çok zor Bibi ya, yaşamayan bilmez.
Bir senedir o kadar zorlandım ki. Var ya bu hastalıkla yaşayabilen biri her şeyi başarabilir. Çok büyük bir dert bence.
Şu zonklamayı halletsem sesi yemişim ya derin derin nefes aldiğimda zonklama duruyor nefes mi alamiyorum bunuda anlamadim ki 🤣

Herkese merhaba,

Ekim ayında sağ kulağım da birden uğultu başladı. Nöroloji, 5 kere kbb gitmeme rağmen, beyin mr,tomografi,baş boyun doppler,işitme testleri hepsi normal.
Son gittim prof dr östaki bozuklugu dedi.meniere den süphelendi ama bende baş dönmesi vs yok ama meniere bazen sadece uğultuyla kendini gösterebilşyormus suanda ilac kullanıyorum ama etki falan yok. Ve ben Deliricem kulagımda 7/24 rüzgar-motor sesi karışık ses var.

Sırf bu yuzden antidepresana basladım. Gürültülü ortamlarda duymuyorum ama gece başımı yastıga koydugumda o ses beni delirtiyo.
Kan değerlerime baktırdım, Herşey normal.
Varmı etrafında böyle birşey yasayan biri?
Gerçekten delirmek üzereyim.
Annem yaşadı kulağına iğne tedavisi yapıldı geçti

Herkes bilmez, çoğu doktor da bu ihtimal üzerinde durmaz. Ama vestibüler migren diye bir gerçek var. Kulak çınlaması da yapar. Onun tedavisini olmanız lazım.

Herkes bilmez, çoğu doktor da bu ihtimal üzerinde durmaz. Ama vestibüler migren diye bir gerçek var. Kulak çınlaması da yapar. Onun tedavisini olmanız lazım.
Nabız gibi atar yazıyor benimkine çok benziyor 😑

Eklentiler

• Screenshot_20250504_214014_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250504_214014_Samsung Internet.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 19
Nabız gibi atar yazıyor benimkine çok benziyor 😑
Maalesef bir dönem yaşadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hiçbiri ama hiçbiri bunu bana demedi. Bir sürü prof gezdim. En sonunda şişlide bir doktorun vestibüler migrenden bahsettiğini uzmanlık alanı olduğunu duydum. Ben bebek doğdu gidemedim ama söylediği beslenmeye uyunca benim geçti.
Allah kimseye vermesin çok geçmiş olsun. Araştırın gidin baktırın derim.

Benimde sağ kulağımda var uğultu sola cevirirsem duyuyorum
KBB ve nörolojiye gittim mr tomografi çekildi uğultu yapacak bir şey çıkmadı benim boynumdaki damara basınç yani iki pargimla hafif bastırınca geçiyor yani ses kesiliyor
Gece zor oluyor Dr bide kalp damar hastalıkları gidin dedi ama gitmedim ☹️

Maalesef bir dönem yaşadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hiçbiri ama hiçbiri bunu bana demedi. Bir sürü prof gezdim. En sonunda şişlide bir doktorun vestibüler migrenden bahsettiğini uzmanlık alanı olduğunu duydum. Ben bebek doğdu gidemedim ama söylediği beslenmeye uyunca benim geçti.
Allah kimseye vermesin çok geçmiş olsun. Araştırın gidin baktırın derim.
Baktım şimdi tedavisindeki bir çok şey hayatımın rutini saglıklı beslenme uyku düzeni egzersiz hatta fizyoterapi bile aldim geçen ay bi kahve çay içiyorum neyse genede bunu bi araştırıcam çünkü artık dayanamiyorum bazı günler

Benim hayatım doğum öncesi, sonrası bolca travma dolu. Kulağımın bu hale gelmesine şaşmamalı demek. Sağ olun cevabınız için.

AnkaEnerjisi AnkaEnerjisi senin alanın gibi, gel de biraz yardım et bizlere ne

Benim hayatım doğum öncesi, sonrası bolca travma dolu. Kulağımın bu hale gelmesine şaşmamalı demek. Sağ olun cevabınız için.

AnkaEnerjisi AnkaEnerjisi senin alanın gibi, gel de biraz yardım et bizlere ne olur. :(

Canım nezaketin için teşekkürler. Tıbbi konularda yorum yapmak haddim değil. Son zamanlarda o kadar çok kişide var ki bu durum. Konu sahibi tanılı olduğu için ona yorum yapamam. Ancak muayene sonucunda hiçbir problem yok ise, dünyamız şu an boyut değiştiriyor bu aşamada titreşimlerimiz de değiştiği için ve bedenimiz de bu boyuta rezone olmaya çalıştığından dolayı kulaklarda çınlama olabiliyor.

Yukarıda bir arkadaş ruh parçaları vs den bahsetmiş . Ruh bütündür ve yaratıldığımız yerdedir. Kimseye rujumuzun parçasını verdiğimiz falan yok lütfen böyle kişilerden uzak durun .

Ben bu tarz konularda Çin tıbbını beğeniyorum. Eğer duymak istemediğimiz şeyleri duyduysak bunun da EFT ile çözülmesi mümkün ve son olarak. YouTube de bir kanal var Dr. Eric Berg-Türkçe kanalı adı. Kulak çınlamasını 30 saniyede durudurun isimli bir videosu var. Ondan faydalanan çok oldu onu biliyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadar ♥️

Evet , çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor. Bazıları fizyoterapistlerin uyguladığı tedavilerle iyileşiyor izlediklerime göre. Hatta birini önereyim; Eren Mehmet Bozoğlu. Ben bu adamı terapi niyetine izliyorum, umarım size de faydası olur🙏🏻
Bende de aynı rahatsizlik var, bu kişiyi ben de takip ediyorum, tedavi icin aldığı meblaglarin cok yuksek olmasi bir yana, yaptigi islemden bir süre sonra soz konusu rahatsizlik tekrar nuksediyormuş.
Bunlari kendi postlari altindaki yorumlarda okudum.

Herkese merhaba,

Ekim ayında sağ kulağım da birden uğultu başladı. Nöroloji, 5 kere kbb gitmeme rağmen, beyin mr,tomografi,baş boyun doppler,işitme testleri hepsi normal.
Son gittim prof dr östaki bozuklugu dedi.meniere den süphelendi ama bende baş dönmesi vs yok ama meniere bazen sadece uğultuyla kendini gösterebilşyormus suanda ilac kullanıyorum ama etki falan yok. Ve ben Deliricem kulagımda 7/24 rüzgar-motor sesi karışık ses var.

Sırf bu yuzden antidepresana basladım. Gürültülü ortamlarda duymuyorum ama gece başımı yastıga koydugumda o ses beni delirtiyo.
Kan değerlerime baktırdım, Herşey normal.
Varmı etrafında böyle birşey yasayan biri?
Gerçekten delirmek üzereyim.
Bende 3 yildir bu kulakta ses problemivar. Kalp atisimi, nabiz sesimi duyuyorum, taşikardi oldugum zamanlarda seste ayni senkronizasyonda değişiyor. Disaridan birisi kulagimi kulagiyla dinlediginde bubsesi duyabiliyor.
Kbb ve nöroloji herşey temiz bir problem yok diyor.
Forumda, sosyal medyada bu rahatsizligi yaşayan bir cok insana yazdim.
Hatta enson forumdaki bir konuda bir uyeye yazdim, norolojinin antidepresan yazdığını ve bir miktar azalma oldugunu soyledi.

Kendiliginden iyilesenler var,
yillardir doktor doktor gezip, artık care aramayi birakanlar var.

Kulakta çınlama olayinin duyulmak istenmeyen bir olayin veya sozlerin sonucunda oluşmuş bir travma oldugunu soyleyenler var. (Forumdaki konulardan birinde de bu yazılmıştı)

Şimdiye kadar şu tedaviyle bitti diyeni okudugumu hatirlamiyorum ama bir gün gececegine dair umudumu kaybetmedim.

Back
X