bu sevgi midir gerçekten??..ben anlamadım

seratonin

))(beni seviyorum)((
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
1.078
43
118
Adana
arkadaşlar..bi erkek düşününki karısını aldatıyor-bunu düşünmek çok da zor olmasa gerek :Roflol: - ama dönüp de şunu diyebiliyo eşine seni çok seviyorum sen benim için çok değerlisin..:1shok: ve boşanmayı kesinlikle istemiyor adam ..belki ilerde de böyle ilişkilere devam etme niyetinde olsa bile istemiyo..:kızgın:
nedir bu ben gerçekten çözemedim...:uhm:

arkadaşlar..bi erkek düşününki karısını aldatıyor-bunu düşünmek çok da zor olmasa gerek :Roflol: - ama dönüp de şunu diyebiliyo eşine seni çok seviyorum sen benim için çok değerlisin..:1shok: ve boşanmayı kesinlikle istemiyor adam ..belki ilerde de böyle ilişkilere devam etme niyetinde olsa bile istemiyo..:kızgın:
nedir bu ben gerçekten çözemedim...:uhm:

valla bir ikinci cümle tamamda ilerde böyle ilişkiler devam etme niyetini anlamadım bende :kızgın: bence ilerisi için böyle birşey varsa bunu hiç bir kadın kabul etmemeli.

şunu demek istedim onetimescım...kadına göre kocası bu tür ilişkilere devam edebilir gibi yani mimlenmiş artık ama maalesefki kadın da ''körükörüne'' aşık kocasına ve kocası ne yaparsa yapsın ona da ayrılmak çok zor geliyor..:a015:

yok bu sevgi değil benciliktir adam sadece kendisini düşünüyor karşısındaki insanları nekadar yaraladığını düşünse böyle zamparalıklara kalkışmaz sadece kendi zevki ve arzuları için başka kadınlara gidiyor evde bekleyen çantada keklik ya:oklava:

Öncelikle herkezin düsüncesi kendinedir saygi duyuyorum fakat esi tarafindan aldatildigni bile bile yinede kocama asigim diyen hemcinslerimi anlayamiyorum....:uhm:

Nasil bir sevgidir bu?? Ben esimi seviyorum elbette lakin ben aldatigni duysam o sevgi kesinlikle biter, beni aldatan bir adam nasil beni sevebilirki derim kendi kendime...:delphin:

Ve beni sevmeyeni bende sevemem....:1closedeyes:

Cicek abbasin dedigi gibi

Sevene Can feda
Sevmeyene el Veda, bu kadar benim icin:kahve:

Bazı kadınlar buna müsaade edebiliyor.Nasıl tarzda olanlar mesela diyecek olursak ekonomi özgürlüğü olmayan kadınlarımız.Cahil kadınlarımız.Aman banane evime ekmeğimi getiriyor ya kiminle olursa olsun beni aç susuz bırakmıyor ya diyen kadınlarımız.

Düşüncesi bile korkunç.

Bazı kadınlar buna müsaade edebiliyor.Nasıl tarzda olanlar mesela diyecek olursak ekonomi özgürlüğü olmayan kadınlarımız.Cahil kadınlarımız.Aman banane evime ekmeğimi getiriyor ya kiminle olursa olsun beni aç susuz bırakmıyor ya diyen kadınlarımız.

Düşüncesi bile korkunç.

Hayatim sadece senin dedigin gibi ekonomik özgürlügü olmayan kadinlar olsa belki anlayabilicem cünkü kadinin eli mahkum ne yapsin....mecbur cekiyor!!:delphin:

Ama sanmaki calisan egitmili üniverste muzunu kadinalar buna bile bile lades demiyor, vallaha ben bir kadin taniyorum esinden daha zengin ve kültürlü cokta basarili isinde ama esi onu sürekli aldatiyor oda biliyor ama bilmiyormus gibi yapiyor...benneyaptımki

Bunun egitmle zenginlikle alakasi yok, mide meselesi:kahve:

Düşüncesi bile korkunç.
yok cnm..burda anlattığım durumu yaşayan bayan düşündüğün gibi cahil işi olmayan biri de değildi..işi kocasınınkinden daha iyiydi güzelliği desen yerindeydi çocuğu da yoktu yani her bakımdan rahattı..ama körükörüne bir aşktı sanırım bu..
bahsettiğin durum bi çok insan için geçerli ..zorunda olunduğu için katlanılan bir durum..bundan tamamen farklı ama..

sen kenarda dur..ben gezerım tozarım her naneyı yerım...
donusum sanadır..ha gerıde gıderım...senı sevıyorum....sen namasunla bekle....
ben namussuzluguda yaparım...
ben erkegım..ben her seyı yaparım..bosandı dedırtmem....nasılsa onlar...gecıcı sen kalıcısın..
gıbı zırvalamalardır..bu ancak kendını kandırma...kendını bır sey sanmadır..

bu sudur ne yardan gecerim ne serden...
sen bekle ben gezip tozup nasılsa sana dönerim...
sen karımsın benim onlar sevgili ve öylesine kalıcı sensin...
yanii kısacası erkegin kadını kandırması onun hayatını mahvetmesidir.
kadında bunları bile bile hala seviyosa ondaki baska bişidir artıkkk....

sen evimin kadınısın,hizmetcimsin..ütücümsün..beni dışarda iyi temsil edensin..yemeklerini de beğeniyorum..benneyaptımki
ama az da farklı takılmak lazım..lütfen bu konuda bana karışma demek sanırım..:bbo:
vallahi seven kadın da da affedenler var diye düşünüyorum..gamyoncuiremsu
benim yengem üniv.mezunu,bankacılıktan ayrılma,fiziği de maddi durumu da çok iyi..amcama hiç bir şekilde muhtaç değil..süprizzzzz
hele hele cahil hiç değil..bu tanımda ona uymaz kesinlikle..
ama çekiyor..neden çektiğini kendi de bilmiyor..
gidemiyorum diyor...onu gerçekten çok seviyorum...kimi kadın gibi çocuğu da bahane etmiyor..
ve diyor;biliyorum bir gün bitecek bu durum..o yüzden bırakmıyorum..fisfisfis
doğru mu..kesinlikle değil...ben burnumun dibindeki yengemi görmeden önce oo neler derdim..
daha bir şey demiyorum,diyemiyorum...:sm_confused:

geçen bi haber okudum o geldi aklıma...
rütbeli subayın birinin 2 eşi varmiş
gorevden uzaklaştirilmiş ogrenilince
adamin komutanina yaptigi aciklama ise komedinin dik alasi;
"birine soyadimi verdim otekine sevgimi..."
senin de soyadinin da cani cehenneme diyesi geliyo insanin :delphin:
Allah akil fikir versin hem kadinlara hem adamlara :kahve:

alışkanlığı,kaybetme korkusu,özgüvensizliği,kendine yetememesi,kendini değersiz görmesi..kabullenip ,şartlanmış yaşamak bu... düpedüz kendine SAYGISIZLIK! aşk değil bu,aşk ta fedakarlıklar vardır ama bu bir fedakarlık diil..bu bilinçsizce kabulleniş!

şunu demek istedim onetimescım...kadına göre kocası bu tür ilişkilere devam edebilir gibi yani mimlenmiş artık ama maalesefki kadın da ''körükörüne'' aşık kocasına ve kocası ne yaparsa yapsın ona da ayrılmak çok zor geliyor..:a015:

alışkanlığı,kaybetme korkusu,özgüvensizliği,kendine yetememesi,kendini değersiz görmesi..kabullenip ,şartlanmış yaşamak bu... düpedüz kendine SAYGISIZLIK! aşk değil bu,aşk ta fedakarlıklar vardır ama bu bir fedakarlık diil..bu bilinçsizce kabulleniş!

erkeğin ki de,sadece alışkanlık, düzenini kaybetme korkusu.. saygı olsa, eşine bunu yapmaz sevgisi olsa yine yapmaz bir erkek ,yapıyorsa da hastalıktır bu onun için..erkeğin sevdiğin sandığı, eşi diildir,o düzen 'dir,alışkanlıklarıdır..kim sıcak bir yuvayı kaybetmekten korkmaz ki...

Evet karisini seviyor olabilir..bence boşanmasinda çünkü boşanip sevgilisiyle evlenirse ayni şey bu sefer sevgili konumundaki başka biri olacak...erkekler eşlerini severler çünkü vazgeçilmez ortak br geçmişleri vardir belkide ortak birçok şey akilli bir erkek zaten boşanmaz....sevgidir bu evet .ama sevgilileri ile heyecen aşki yaşarlar çocuk gibi yani ama karilariyla yaşadiklari aşkin olgunlaşmiş hali sevgidir...her erkeğin demiyim ama çoğunun bence karilari başka sevgilileri başkadir..karisi sevgilisi konumuna geçemez..sevgiliside karisi konumuna geçmemelidir bence....

fındık burun; ortada zaten belli 'bir' sevgili yok, adam dengesizin pisliğin namussuzun teki yani..
rouge; aşkta fedakarlık yoktur ..çünkü aşk bilinçsizce düşünmeden olan bir durumdur..hatta kimyasal bir hastalıktır :) -tatlicadiarzu-
fedakarlık sevgide vardır..

aşk her zaman fedakarlık mı demek?
bence; Kesinlikle hayır..!Bir tarafın diğeri için kendini hiçe sayması aşk değildir... Ancak bir tarafın kendini parçalaması ve diğerinin bundan faydalanması aşkın değil, tek yönlü bir bağımlılığın işaretidir.

Aşk karşılıklı olmalıdır. Tabii duygular uğruna yapılan fedakarlık da.
Aşkta karşılıklı fedakarlık yapmayı göze almak gerekir.

Fakat zamanla bu duygunun mutluluk olmadığını fark edeceksiniz. Sürekli kendinizden bir şeyler vermenize rağmen, yaptıklarınızın karşılığını alamayınca, durum değişir. Bu kez, önce kendinize kızmaya başlarsınız. Sonra o yere göğe sığdıramadığınız sevgili, gözünüzde giderek önemini, özelliklerini yitirmeye başlar. Ve günün birinde, tek taraflı fedakarlığınızın bu aşkı sürdürmeye yetmeyeceğini anlarsınız.

Back
X