Bu sevgisizliği üzerimden atamıyorum.

Bir müddet hayatına kimseyi alma(aşk anlamın da),kafanı toparla.
Boşanır boşanmaz birini almışsın hayatına,daha enkaz halindeyken.
Yapma bunu kendine.

bi enkaz üstüne başka bi enkaz yapmıssın kendine sonunda da olan gene sana olmus... Aynı durumları bende yaşadım. Bende ayrıldıktan çok kısa bir zaman sonra biri girdi hayatıma o kadar kötü durumdaydım kı . O kişinin de bir sürü ozel sorunları vardı ve biz ikimize ilaç olduk resmen birbirimizin yaralarını sardık. İlk baslarda öyle güzel gelmiştiki o sevgisiz saygısız ıhanetle dolu evlilikten sonra baska birinin böyle sevmesi o kadar güzel geliyorkı ınsana .Sonra yürümedi ailesi öğrenince istemediler kısaca. Ve bizde ayrıldık . Ve ben ayrıldıgımızda boşandıgım zamandan daha kötü oldum farkettimki ben onu o süre içinde hayatımın merkezine koymusum herseyimi ona anlatmısım ona gitmişim o gittiğinde benim sadece sevgilim gitmedi dostum arkadasım her seyim gitti. Şu an düşününce ne kadar aslında yanlıs oldugunu görüyorum keske biraz kendimle kalıp savassaymısım kendim biraz dinlenseymişim diye

Bir müddet hayatına kimseyi alma(aşk anlamın da),kafanı toparla.
Boşanır boşanmaz birini almışsın hayatına,daha enkaz halindeyken.
Yapma bunu kendine.

hayır yanlış anladınız ben hemen birini almadım. 2009 da ayrıldım 2013 de bitti mahkeme.
Mahkeme bittiği gün resmen boşandığım gün tanıştım o insanla.
3 yıl kimseye duygusal olarak yaklaşmadım ben.

bi enkaz üstüne başka bi enkaz yapmıssın kendine sonunda da olan gene sana olmus... Aynı durumları bende yaşadım. Bende ayrıldıktan çok kısa bir zaman sonra biri girdi hayatıma o kadar kötü durumdaydım kı . O kişinin de bir sürü ozel sorunları vardı ve biz ikimize ilaç olduk resmen birbirimizin yaralarını sardık. İlk baslarda öyle güzel gelmiştiki o sevgisiz saygısız ıhanetle dolu evlilikten sonra baska birinin böyle sevmesi o kadar güzel geliyorkı ınsana .Sonra yürümedi ailesi öğrenince istemediler kısaca. Ve bizde ayrıldık . Ve ben ayrıldıgımızda boşandıgım zamandan daha kötü oldum farkettimki ben onu o süre içinde hayatımın merkezine koymusum herseyimi ona anlatmısım ona gitmişim o gittiğinde benim sadece sevgilim gitmedi dostum arkadasım her seyim gitti. Şu an düşününce ne kadar aslında yanlıs oldugunu görüyorum keske biraz kendimle kalıp savassaymısım kendim biraz dinlenseymişim diye

hayır yanlış anladınız ben hemen birini almadım. 2009 da ayrıldım 2013 de bitti mahkeme.
üç yıl gezdim tozdum istekleri reddettim kendimi toplamak için.
Hatta ikinci hayatıma giren insandan sonra da 1,5 yıl kimseyi almadım hayatıma.
Yani ben hemen adapte olamam zaten istesemde yapamam..

SELAM canım az çok konuştuk seninle bende yaşadıklarının benzerini yaşadım biliosun ben eski evliliğimden sonra ilk olarak şuanki eşimle tanıştım aramızdaki fark bu ama bende eski evlilikte sorunları aklımdan atamadım yeni eşime bu yüzden güvenim tam deyildi ben psikiyatrik yardım almaya başladım ve şuan kafam dahada yerinde gibi birdahaki ayda eşimle beraber gidicez çift terapsine başlıcaz suan için sende bir psikologla görüşebilirsin bence yaşadıklarını az olsun unutmak ve hayata daha güvenli adımlarla basmak açısından daha iyi olur senin için ben fayda görüyorum sende bir denesen kazancın olur eminim

Şimdi size kendi hikayemi anlatayım, siz durun düşünün... Ben üç sene süren bir evlilik yaptım, tazminat vs. ya da kaynana eziyeti gibi konular olmadı. Bizde aileler evlenmişti adeta, ama eşim beni hiç sevmedi. Balayından dönüşte başladı sorunlar, sana dokunmak içimden gelmiyor diyordu, bakışlarında vardı o nefret o iğrenme... Biz de ne bir fotoğraf, ne güzel bir anı, ne eğlence... Hiçbirini yaşamadık malesef... Ve ben önce sanal olarak başlayan bir sürü aldatılma yaşadım. Eşimin sevgisizliği ve nefreti beni bitirdi.. Sonra boşandıktan sonra birisi girdi hayatıma. Evlilik istiyordu, tüm ailesi ile tanıştım ama vazgeçti durduk yere sebepsizce.... Sonra ben uzun süre kendimden nefret ettim, kendimi yemeğe vurdum kilo üstüne kilo aldım çirkinleştim. 29 yaşında şimdikinden yaşlı, teyze gibi duruyormuşum fotoğraflara baktım da...

En son kendime takmaya başladım, diyete girdim, saçlarımı uzattım değiştirdim güzel olursam sevilirim diye düşünüyordum... Ne saçma değil mi ?

Sonra yani tüm bu olanlardan üç sene sonra hayatıma evleneceğim adam girdi, güvensizlik ve paranoyaklığımı kendi içimde yaşadım hep. Kıskançlık kavgalarımız oldu ama eskinin bana yaşattığı o travmaları hiç ona söylemedim. Çünkü kimse bunun ceremesini çekmek zorunda değildi...

Benzer şeyler yaşamışız değil mi ? Sizi çok iyi anlıyorum ama sevilmemek diye bir şey söz konusu değil, yaşanmış kötü tecrübeler söz konusu olan... Lütfen eskiyi yeni ilişkinize taşımayın. Siz merak edip bakmışssınız belki o da sizin gibi beni böyle üzen birisi ne alemde diye bakmıştır.. Değil mi ?

Ve lütfen artık hayatınızı yaşayın. Ben eski eşim ve sevgilime hiç bakmadım. Çünkü bir anlamı yok. Siz de bence bunu durdurun .... Şimdiki kişiye de güvenin, sevin ama kendi ayaklarınızın üstünde de durun yani o beni sevdi o da giderse ben sevilmiyeceğim diye kendinizden taviz vermeyin asla...

Son düzenleme:

Siz beni yanlış anladınız sanırım,niyetim yargılamak değil asla.
Demek istediğim boşanma insanı ciddi anlam da sarsan bir olay.
3 yıl 3 ay 13 yıl farketmez,kendinizi iyice toparlamanız açısından yazdım.
Zaten zor bir süreç atlatmışsınız,kendinizi gerçekten hazır hissedip öyle başlasaydınız yeni bir ilşkiye keşke.
İnsanın kafası karışıkken doğru kararlar veremiyor.

SELAM canım az çok konuştuk seninle bende yaşadıklarının benzerini yaşadım biliosun ben eski evliliğimden sonra ilk olarak şuanki eşimle tanıştım aramızdaki fark bu ama bende eski evlilikte sorunları aklımdan atamadım yeni eşime bu yüzden güvenim tam deyildi ben psikiyatrik yardım almaya başladım ve şuan kafam dahada yerinde gibi birdahaki ayda eşimle beraber gidicez çift terapsine başlıcaz suan için sende bir psikologla görüşebilirsin bence yaşadıklarını az olsun unutmak ve hayata daha güvenli adımlarla basmak açısından daha iyi olur senin için ben fayda görüyorum sende bir denesen kazancın olur eminim

evet ciddi ciddi düşünüyorum artık. Çevremdeki herkes onun beni sevdiğine ikna oldu ama, ben inanmıyorum.
Öyle bir sevgisizlik kazıdılar ki kalbime atamıyorum onu.:5:

evet ciddi ciddi düşünüyorum artık. Çevremdeki herkes onun beni sevdiğine ikna oldu ama, ben inanmıyorum.
Öyle bir sevgisizlik kazıdılar ki kalbime atamıyorum onu.:5:

en iyisi bu canım bizim gibi hayattan 1 kerede olsa darbe alan insanların güven eksikliği oluyo psikolaga gittik diye deli deyiliz sonuçta hayata dair fikirlerimiz insanlara dair ufkumuz genişliyo en azından kime güvenip kime güvenmicemizi ve nasıl davranıcağımızı öğrenmiş oluyoruz git sende bir görüş bakalım istanbul içindeysen kendi dr umu tavsiye ederim özelden yazarım

Elbet vardır seninde hayırlı bir kısmetin.
Öncelikle şunu unutma ki bütün erkekler aynı değil.
Sıkma sen canını herşey güzel olacak zamana ihtiyacın var ;)

Şimdi size kendi hikayemi anlatayım, siz durun düşünün... Ben üç sene süren bir evlilik yaptım, tazminat vs. ya da kaynana eziyeti gibi konular olmadı. Bizde aileler evlenmişti adeta, ama eşim beni hiç sevmedi. Balayından dönüşte başladı sorunlar, sana dokunmak içimden gelmiyor diyordu, bakışlarında vardı o nefret o iğrenme... Biz de ne bir fotoğraf, ne güzel bir anı, ne eğlence... Hiçbirini yaşamadık malesef... Ve ben önce sanal olarak başlayan bir sürü aldatılma yaşadım. Eşimin sevgisizliği ve nefreti beni bitirdi.. Sonra boşandıktan sonra birisi girdi hayatıma. Evlilik istiyordu, tüm ailesi ile tanıştım ama vazgeçti durduk yere sebepsizce.... Sonra ben uzun süre kendimden nefret ettim, kendimi yemeğe vurdum kilo üstüne kilo aldım çirkinleştim. 29 yaşında şimdikinden yaşlı, teyze gibi duruyormuşum fotoğraflara baktım da...

En son kendime takmaya başladım, diyete girdim, saçlarımı uzattım değiştirdim güzel olursam sevilirim diye düşünüyordum... Ne saçma değil mi ?

Sonra yani tüm bu olanlardan üç sene sonra hayatıma evleneceğim adam girdi, güvensizlik ve paranoyaklığımı kendi içimde yaşadım hep. Kıskançlık kavgalarımız oldu ama eskinin bana yaşattığı o travmaları hiç ona söylemedim. Çünkü kimse bunun ceremesini çekmek zorunda değildi...

Benzer şeyler yaşamışız değil mi ? Sizi çok iyi anlıyorum ama sevilmemek diye bir şey söz konusu değil, yaşanmış kötü tecrübeler söz konusu olan... Lütfen eskiyi yeni ilişkinize taşımayın. Siz merak edip bakmışssınız belki o da sizin gibi beni böyle üzen birisi ne alemde diye bakmıştır.. Değil mi ?

Ve lütfen artık hayatınızı yaşayın. Ben eski eşim ve sevgilime hiç bakmadım. Çünkü bir anlamı yok. Siz de bence bunu durdurun .... Şimdiki kişiye de güvenin, sevin ama kendi ayaklarınızın üstünde de durun yani o beni sevdi o da giderse ben sevilmiyeceğim diye kendinizden taviz vermeyin asla...

Evet aynı şeyleri yaşamışız. Bu kadar benzer olamaz.
Bende kendime taktım kafayı yüzümün her bölgesine ayrı krem sürüyorum hala.
Aynı senin gibi güzel olursam sevilirim hissi.
Bu duyguyu atamıyorum.
O eski kız arkadaşına baktığı için altüst oldum :(

Siz beni yanlış anladınız sanırım,niyetim yargılamak değil asla.
Demek istediğim boşanma insanı ciddi anlam da sarsan bir olay.
3 yıl 3 ay 13 yıl farketmez,kendinizi iyice toparlamanız açısından yazdım.
Zaten zor bir süreç atlatmışsınız,kendinizi gerçekten hazır hissedip öyle başlasaydınız yeni bir ilşkiye keşke.
İnsanın kafası karışıkken doğru kararlar veremiyor.

Hiç öyle düşünmemiştim çünkü, mahkememin bitmesi çok fazla duygu uyandırmadı bende.
sadece resmi bir işlemdi.
zaten o insanla uzun uzun bişe yaşamadım kestim attım kısa zamanda.
ondan sonra da 1,5 yıl kimseyi almadım hayatıma.
şimdi daha yeni biri işte 7 ay oldu.

Biraz uzun yazdım ama, lütfen okursanız belki bilmediğim bir açıdan bakarım.
Çok ihtiyacım var çünkü.

Beni yorumlarımdan tanıyanlar vardır ama, ben bugün kendimi çok değişik hissediyorum.
Çünkü sevgilimle anlamsız kavgalarımız artık beni kendimi dinleme yoluna itti artık.

Ben 2008 yılının başında severek bir evlilik yaptım ama, öncesindeki ilişkimiz benim sabrım, isteğim ve diretmelerimle yürüyordu. Şimdi bakıyorum da beni sevmemiş aslında. Evlendik ve bana hayatımın en kötü 1 yılını yaşattı. Annesinin evine gelin gittim çok sevdiğim için bir yandan annesi bir yandan kendisi akrabaları o kadar hırpaladılar ki beni oturduğumuz apartmanda bile bana acıyorlardı komşular.
Sonrasında ayrıldık ama, çok sıkıntılı bir ayrılık oldu benden tazminat talep etii falan feşmekan 3 yıl sürdü dava. Bizim sorunlarımızdan biri de eşimin cinsel isteksizliğiydi. Öyle ki balayında bile ayrı yattık. Balayında bana eski sözlüsünü unutamadığını söylemişti nasıl canım yanmıştı. Benimle sevgililiğe dair hiçbirşey yaşamadı ne bir resim, ne sinema, hiçbir sosyal aktivite olmadı aramızda. Çok saftım kendi kendime içimde büyüttüm sevgimi. Sonra da bitti. Üç yıl uğraştım boşanmak için.

Sonra hayatıma mahkememin resmen bittiği gün ayrıldıktan 3 yıl sonra biri girdi. mahkemem süresi boyunca hayatıma kimse girmedi almadım kimseyi hayatıma.
Ne yeminler ne sözler. O da eski eşini unutamamıştı. Anlatırdı sürekli falan ama, beni severdi güya. Yürümedi ayrıldık. Başka kadınlarla konuşuyormuş o yüzden ayrıldım.

Bunları üzerimden atamıyorum ve ilişkime yansıtıyorum.
İlişki içinde olduğum adam iyi biri ama, sanki onda da bir tutukluk var.
Mesela eski sevgilisinin profiline baktığını biliyorum.
Yine aynı yangınlar yakıyor beni.
Ama, bu ilişkimdeki insanın tek farkı var konu açmıştım zaten.
Bana karşı çok özenli.
DSiğer adamlar gibi değil birlikte birçok şey yaşadık.
Resimde çekildik luna parka da gittik.

Bu sabah oturdum bu hayatıma girip bende derin izler bırakan adamların profillerine baktım.
Eski eşimin hiç bakmamıştım profiline beş yıl sonra ilk defa baktım ve benden ayrıldıktan 1 yıl sonra kendinden 12 yaş küçük çocuk sayılacak bir kız ile ilişkisi başlamış yani kendisi 32 yaşındayken 20 yaşında kıza bakmış. Ve 4 yıldır devam eden bir ilişki. Neler yaşamışlardır bilmiyorum ama, kız aynı benim gibi çok aşık. Tek bir fark var eski eşimde ona aşık. Bana hep öfkeyle hırsla bakardı bakışlarını bilirim onun.

Diğeri ise memurdu ve memur bir kızla nişanlanmış. Beni de içten içe dışlardı hep memur değilim diye. Ve nişanlandığı kişi kendinden epey büyük.

Şimdi düşünüyorum demek ki bende bir sorun var.
Sevgilimde diyor bazen çok alıngan kırılgansın diye ama, bu adamların beni sevmemesinin sebebi neydi?
Tamam kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama, hayatıma neden girdiler ki sevmiyorlarsa.
Hiç biri bana şu anda hayatlarında olan kızlara baktıkları gibi bakmadılar.
Eski eşim mesela, benimle hiç bir resim çektirmedi sevgili iken ama, o kızla elele resimlerini kapak yapmış.
Düşünün eski eşim beni facesine bile eklememişti evliyken :S
Bende bir arıza var ve ben ne olduğunu bilmiyorum.
Ve hayatımdaki insandan da çok korkuyorum.
Eski sevgilisini unutamamıştır diye, beni sevmiyordur o da beni kandırıyordur diye.
Aslında çok daha sevgi dolu ilgili olabilecekken olmuyordur belki diye hep böyle hissediyorum.

O ise her defasında beni sevdiğini söylüyor. Beni gizleyip benden uzak durmuyor ama, bu konudan artık o da bıktı. Yaklaşık 4 aydır en ufak sorunda "beni aslında sevmiyorsun" diye küsüyorum. Ve 7 aydır da bu adam sürekli bana dönüş yapıyor. Ben ittikçe o yine bana ulaşıyor ama, korkuyorum, bunu atamıyorum üstümden.

Mesela eski eşim benimle 6 ayda evlenmek istemişti ama, üç yıllık ilişkide kız sürekli evlilik yazıları yazmış açık açık onun tek bir yorumu bile yok. Korkuyordur büyük ihtimalle ama, keşke benimle de üç yıl çıksaydı da bu kadar koşturarak evlenip başımızı yakmasaydı. yaşım geçti diye korkusundan evlenerek benimde kanıma girdi. Ben de o zaman 20 yaşımdaydım tanıştığımda ve aşıktım ona.

Bu kadar kırgınlığı sevgisizliği nasıl atıcam üstümden bilmiyorum.
Hayatımdaki insana da güvenemiyorum...
Geçmişin gölgesinden çıksam belki daha güzel bir ilişkim olacak ama, bu kadar şeyden sonra değer mi emek vermeye sizce..
Bu sabah çok soğudum herkesten, kendimden özellikle.

kendnden nefret etme sen herşeyden daha önemlsin ama evlln biter btmez brni almş olman doğru değil bi dur soluklan kendine gel hayatına alcan kişiyi önce bi tanı derim.. hayalkırıklıkları yaşamışsın o yüzden korkmanda buda öylemi olcak diye dşnmende normal.ama biraz dur nefes al seni gerçekten seveblecek insanı bekle..geçmişe gelnce süngeri çek kapa olması gerekiyormş olmş elden bişey gelmez ama kndni sçlama nie sevmio neden sevmedi die.. sevmezse sevmesnler canım elbette seni mükemmel aşkla seven birisi çıkacaktr karşına hayırlısını dile Rabbimden :16:

en iyisi bu canım bizim gibi hayattan 1 kerede olsa darbe alan insanların güven eksikliği oluyo psikolaga gittik diye deli deyiliz sonuçta hayata dair fikirlerimiz insanlara dair ufkumuz genişliyo en azından kime güvenip kime güvenmicemizi ve nasıl davranıcağımızı öğrenmiş oluyoruz git sende bir görüş bakalım istanbul içindeysen kendi dr umu tavsiye ederim özelden yazarım

evet bazı şeyler kendi çabanla geçmiyo sanırım.
Ama, eski eşime şok oldum adam resmen sübyancıymış 12 yaş ne demek :S

kendnden nefret etme sen herşeyden daha önemlsin ama evlln biter btmez brni almş olman doğru değil bi dur soluklan kendine gel hayatına alcan kişiyi önce bi tanı derim.. hayalkırıklıkları yaşamışsın o yüzden korkmanda buda öylemi olcak diye dşnmende normal.ama biraz dur nefes al seni gerçekten seveblecek insanı bekle..geçmişe gelnce süngeri çek kapa olması gerekiyormş olmş elden bişey gelmez ama kndni sçlama nie sevmio neden sevmedi die.. sevmezse sevmesnler canım elbette seni mükemmel aşkla seven birisi çıkacaktr karşına hayırlısını dile Rabbimden :16:

amin herkes için hayırlısı çok sağol :)
ama, mahkemem süresince kimseyi almadım ben hayatıma mahkemem bitti ki üç yıl sürdü yani yeterince bekledim gibi gelmişti iyiydim o zaman.

benim eski eşimde geçen sene 12 yaş küçük biriyle evlendi 1 de oğlu oldu garip değil :1:

bir de ben onun yaşadığını hayatında biri olduğunu bugün gördüm ya içimde bir güç hissettim sanki ikimizi de affetmişim gibi.
Hiç bir sevgiye dair duygu hissetmedim.
Kabullniş hissediyorum şu anda ilginç bi şekilde aynı zamanda da korku..

Back
X