Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :( yardımm

cologne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.540
4
116
Diğer
Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :59: yardımm

bugün adetim 1 gün gecikti ve sabah test yaptım.
bu kadar silik çıkmasına imkan var mı ki? hamile bayanlar yada anneler bakın bakalım
bana göre değil gibi ama kafamda da acabalar yer etti hani..

$bhcg.webp

çok silik görünüyor tatlım bir kaç gün daha bekle yada kanda baktır bence :) Allah hayırlısını versin hakkında :nazar:

Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :59: yardımm

bu kadar silik çıkmasına imkan var mı ki? hamile bayanlar yada anneler bakın bakalım

Eki Görüntüle 252437

ikinci çizgi silikte olsa var cnm hamiş olabilirsin sağlık ocağına gidip test yaptırsana kesin çıkar

Eki Görüntüle 252437

bencede kan testi yaptırmalısın büyük ihtimalle hamile olabilirsin bu arada bana göre önemli bir soru soracağım bu testi olası adet döneminden kaç gün sonra yada önce yaptın onu belirtirmisin?:emir_bebek:

inş. hamilesindir canım allah gönlüne göre versin

benimde bugün olası adet günüm ben bu sabah yaptm tek çizgiydi bir kaç gün daha beklemem erektğini biliyorum ama malum sabırsızlık umarım heppimiz hamile oluruz hayırlısıyla (sormamın sebebi buydu yani)

Son düzenleme:
bende birkaç gün daha beklesemiydim diyorum şimdi kendime ama napiim dayanamadım bende..
hayırlısı olsun canım herkes için.

zorda olsa silik çizgi görünüyo hayal değil arkadaşım ....
inşallah hamilesindir bence en güveniliri bi kan tahlili yaptır için de rahat etsin .........

evet silik de olsa bir çizgi sonuçta eğer bir hafta sonra yapsaydın daha net olurdu kan testiyle kesinleşir emin olursun hem bu zamanlarda insan bekleyemiyor haklısın :21:

Eki Görüntüle 252437

Ben bu silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim.Bence kesinlikle kan testi yaptır.Hiç Bekleme.

hadi canım gerçekten mi? şimdi kafam iyice karıştı fff

bu arada kan testi yaptırma-yaptırmama konusunda bir çok fikir-forum-yorum okudum.

sitede kızlar yazmışlar, kafanıza göre kan testi yaptırmayın diyorlar.

ama moral bozukluğu oluyormuş negatif çıkınca ama kandan giderse daha çok erken üzüntü olur die
kanla kandan gider falan diye yorumlar okudum vs vs vs

şuan karmakarışığım bilmiyorum ne yapacağımı :59:

çizgi çok az görülsede daha tam idrarına geçmemiştir o yüzden az görünüyordur. 2 gün sonra tekrar yap. tabii sabredebilirsen :9: ama bence hamilesin. :71: sonucunu tahlili aldığın eczaneyede göster istersen. biz çıplak gözle olmadığı halde görüyoruz birde onlar yorum yapsınlar bakalım. sonucuda yazmayı unutma...:)

Son düzenleme:
hıc kan verme olaylarına girme canım ben hamılelıgımı ıdrar testı ıle anladım ılk sılık cızgı cıktı 4 gun sonra tam cızgı cıktı doktora gıttım dırek keseyı gordum .ama sımdı kan vermeye gıdeceksın sonuc bekleyeceksın cıktı dıyelım ıkı gune tekrarla degerlerıne bakalım dusuyormu cıkıyormu dıye bosuna stres az sabret ve tekrar test yap

Eki Görüntüle 252437

benimde adetim 1 gun gecikmişti ve testte aynen boyle bi goruntu vardı.hemen kan testi yaptırdım ve hamileyim cıktı.ay cok heyecanladındım hamile olabilirsin :):)

aynısı bende de olmuştu 1 hafta sonra kanda pozitif olduğunu öğrendik :) bir kaç gün sonra tekrar denemelisin bence

ayyy kızlar saolun yaaa şu aşamada bunu konuşabileceğim yada o çizginini durumunu sorabileceğim kimse yok :(
sonuç ne olursa olsun içim biraz rahatladı saolun. olmadı bişey yoksa bile önümüzdeki aya kısmet diyorum.

böyle bir çift çizgiyi iki kez gördüm
1. sinde kıytırık bi gebelik testinin yanlış sonucuydu, kan tahlilimde hcg sonucum 0,1 çıkmıştı.
2. sinde aynen böyle bir çizgiydi, kan tahlilimde hcg sonucum 80 çıkmıştı.
bence hamile gibisin ama yine de kan baktırman daha mantıklı olur. bize sonucunu ilet canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Eki Görüntüle 252437

Benim de böyle çıkmıştı adet günümde ve ben şu an 11 haftalık hamileyim. Bence sen de hamilesin. :69:

böyle bir çift çizgiyi iki kez gördüm
1. sinde kıytırık bi gebelik testinin yanlış sonucuydu, kan tahlilimde hcg sonucum 0,1 çıkmıştı.
2. sinde aynen böyle bir çizgiydi, kan tahlilimde hcg sonucum 80 çıkmıştı.
bence hamile gibisin ama yine de kan baktırman daha mantıklı olur. bize sonucunu ilet canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

o kadar cok test alıyordum ki bende kıytırık bir test almıstım 2 , 5 tl ye ve dogru sonucu verdi bende :D

Back
X