Bu silik çizgi nedir lütfen açıklayınnnn

buketgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
16
0
1
25
Öncelikle merhaba uzun zamandır paylaşımları okuyup takip ediyorum 2 yillik evliyim pcos var bugün test yaptim ve şöyle birseye sahit oldum benmi cok istediğim için hayal görüyorum yoksa varmi ikinci cizgi varsa gebelik varmi elime aldığımda isiga tutunca görebiliyorum lutfen bilgisi olan yazabilirmi
20211129_172635.webp

Eklentiler

• 20211129_163728.webp
    20211129_163728.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 162
Öncelikle merhaba uzun zamandır paylaşımları okuyup takip ediyorum 2 yillik evliyim pcos var bugün test yaptim ve şöyle birseye sahit oldum benmi cok istediğim için hayal görüyorum yoksa varmi ikinci cizgi varsa gebelik varmi elime aldığımda isiga tutunca görebiliyorum lutfen bilgisi olan yazabilirmiEki Görüntüle 2961300
Bende gördüm yumurtlamanın kaçıncı günü bata kaç gün var

Yani soyle soyleyim pcosum var adetlerim duzensiz ekim 20 23 arasinda adet gördüm
Kasimin 20 sindede adet gordum gibi bisey oldu hatta sevindim duzenli geldi diye ama cok az ve kahverengi gelmişti 2 gun falan sürmüştü sozce nedir cok teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için buda üstünden zaman gecmis hali
20211129_194858.webp

Bende gördüm yumurtlamanın kaçıncı günü bata kaç gün var
Yani soyle soyleyim pcosum var adetlerim duzensiz ekim 20 23 arasinda adet gördüm
Kasimin 20 sindede adet gordum gibi bisey oldu hatta sevindim duzenli geldi diye ama cok az ve kahverengi gelmişti 2 gun falan sürmüştü sozce nedir cok teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için buda üstünden zaman gecmis hali

Eklentiler

• 20211129_194858.webp
    20211129_194858.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 138
20 sinde yaşadığınız yerleşme kanamasıdır belki belli bir süre bekledikten sonra anlamı olmuyor ama başta attığınız da belli baya inşallah vardır 2 gün sonra tekrarlayın bakalım koyulaşacak mı

hakkınızda hayırlısı olsun. Hergün test alıp dene bence ben olsam öle yapardım :) var görünüyor .

20 sinde yaşadığınız yerleşme kanamasıdır belki belli bir süre bekledikten sonra anlamı olmuyor ama başta attığınız da belli baya inşallah vardır 2 gün sonra tekrarlayın bakalım koyulaşacak mı
Evet o ilk gorseldekiler 10 dk içinde olan çizgiler tekrarliycam fakat kacinci test kaçıncı hüsran bilmiyorum artık olsada yokmus gibi hissediyorum inanmıyorum inanamıyorum 😔

Bu arada şöyle fotoğrafta gözüküyor ama ilk yaptigimda 10 dkkyaa kadar olan sure zarfinda isiga tuttuğumda görebiliyordum hatta benmi hayal görüyorum diye düşündüm fotoğraf çektim paylaştığım fotoğraflar onlardada belli oluyor ama yanılmıyorumdur insallah bu sefer

Lütfen bana da yardım edin ileri derecede pcos var bu ay hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kürleri yaptım bugün yumurtlamanın 9. Günü ve demin dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çook silik var gibi lütfen yorumlayabilir misiniz 😔

Eklentiler

• IMG20211129230213.webp
    IMG20211129230213.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 191
Lütfen bana da yardım edin ileri derecede pcos var bu ay hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kürleri yaptım bugün yumurtlamanın 9. Günü ve demin dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çook silik var gibi lütfen yorumlayabilir misiniz 😔
Var sadece yeni gibi yarn bidaha yap derimm☺

Back
X