Bu siliklikte değerim kaç çıkar kızlar?🙄😀

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.354
1.843
123
Merhaba kızlar iki gündür gebelik testim çok çok silikti bugün sabahki koyu çıktı onlara göre sizce bu siliklikte değer kaç çıkar kan verdim ama iki güne anca düşüyor enabiza🙄çok merak ediyorum daha önce kayıplarım olmuştu inşallah bu kez sağlıklıdır 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20220321_084324.webp
    IMG_20220321_084324.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar iki gündür gebelik testim çok çok silikti bugün sabahki koyu çıktı onlara göre sizce bu siliklikte değer kaç çıkar kan verdim ama iki güne anca düşüyor enabiza🙄çok merak ediyorum daha önce kayıplarım olmuştu inşallah bu kez sağlıklıdır 🤲🏻
Benim böyleydi 87.2 çıkmıştı betam. Ama acilde 3 saate çıkto

Hadi hayırlı olsun :) sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Ben de çok erken öğrenmiştim 3 gün arayla ölçmüştü değeri doktorum. ❤️

Benim böyleydi 87.2 çıkmıştı betam. Ama acilde 3 saate çıkto
Canım sağlık ocağında verdim kanı inşallah benimde yüksek çıkar hamileymişsin bana dua edermisin bikac tane gebelik kaynım olmuştu hiç bebeğim yok ins bu kez sağlıklı olur🤲🏻Sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Canım sağlık ocağında verdim kanı inşallah benimde yüksek çıkar hamileymişsin bana dua edermisin bikac tane gebelik kaynım olmuştu hiç bebeğim yok ins bu kez sağlıklı olur🤲🏻Sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Rabbim sağlıkla nasip etsin canım . Merak etme benimde böyledi hamile çıktım😍 Dualarım sen ve tüm hamilelere Allah sağ sağlim evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin

saglik ocaginda ogleden sonra hemen cikiyo da sehir farki olabilir sen yine de kontrol et. Erken gebelik oldugu icin tahminen 35 40 gb cikar diye dusunuyorm

saglik ocaginda ogleden sonra hemen cikiyo da sehir farki olabilir sen yine de kontrol et. Erken gebelik oldugu icin tahminen 35 40 gb cikar diye dusunuyorm
Canım evet dogudayiz çıkmadı dediler kaset testte çizgi ckmadi ama bu erken gebelik yanlismi acaba üç gubdur yapıyorum iki gün çok çok silikti görünmeyecek kadar bugün koyu çıkan buydu ilk 5 dk belirdi

Canım evet dogudayiz çıkmadı dediler kaset testte çizgi ckmadi ama bu erken gebelik yanlismi acaba üç gubdur yapıyorum iki gün çok çok silikti görünmeyecek kadar bugün koyu çıkan buydu ilk 5 dk belirdi
zaten dusun ki 9bhcg degerle ilk cizgyi aldin 2. Gun 20 oldu 3. Gun 40. Ne kadar koyulasabilir. Sonralari 100 200 goreceginde guzel koyulasiyor :)) insallah hayirlisiyla hamilesindir:)) ve guzelce artar

Kızlar bunu da yorumlar mısınız? Ben mi hayali görüyorum... Reglime altı gün var

Eklentiler

• IMG_20220321_144217.webp
    IMG_20220321_144217.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 54
Amin canım ins ama kaset testte çıkmıyor 🙄neden sence
Canm kaset test zaten geç algiliyo HCG yi. Kana baya bı karışması gerekiyo. Bende sen gibiydim adete iki gün kala yaptım silik çizgi çıktı erken gebelikte. Kaset testte çıkmamıştı. Kaset testi de adet günü yaptım çok aşırı silik çıktı.

Eklentiler

• IMG_20220317_075118.webp
    IMG_20220317_075118.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220316_075327_1.webp
    IMG_20220316_075327_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 45
Canm kaset test zaten geç algiliyo HCG yi. Kana baya bı karışması gerekiyo. Bende sen gibiydim adete iki gün kala yaptım silik çizgi çıktı erken gebelikte. Kaset testte çıkmamıştı. Kaset testi de adet günü yaptım çok aşırı silik çıktı.
Yaaa yani erken gebelik testi yanılıyor olamaz dimi🙄yani nebilim belirtimde çok ama kan sonucumda daha çıkmadı evham yaptım😔sizin degeriniz kaç çıkmıştı

Back
X