• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Bu sivilceler öldürecek beni :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
Merhabalar
Ben 24 yaşında iki çocuk annesiyim ikinci doğumundan 4 ay sonra sivilceler çıkmaya başladı sanki ergenlige tekrar girdim ergenligim de hiç bukadar olmadı hatta hiç yoktu bile diye bilirim şimdi ise sanki yüzüm sivilce dolu napıyım bilmiyorum bu durum beni çok uzuyor :(:(:(:(

Merhabalar
Ben 24 yaşında iki çocuk annesiyim ikinci doğumundan 4 ay sonra sivilceler çıkmaya başladı sanki ergenlige tekrar girdim ergenligim de hiç bukadar olmadı hatta hiç yoktu bile diye bilirim şimdi ise sanki yüzüm sivilce dolu napıyım bilmiyorum bu durum beni çok uzuyor :KK43::KK43::KK43::KK43:
ben tesadüf eseri pişik kremi kullandım ve çıkmıyor sürdüğünde..elinde varsa cildini yıkadıktan sonra..bebek şampuğanıylada yıkayabilirsin..ince bir tabaka halinde sür sabah..yüzünde kalsın..faydasını göreceksin..

Merhabalar
Ben 24 yaşında iki çocuk annesiyim ikinci doğumundan 4 ay sonra sivilceler çıkmaya başladı sanki ergenlige tekrar girdim ergenligim de hiç bukadar olmadı hatta hiç yoktu bile diye bilirim şimdi ise sanki yüzüm sivilce dolu napıyım bilmiyorum bu durum beni çok uzuyor :KK43::KK43::KK43::KK43:
Canım ben günde en az 2 litre su içmeye başladım artı olarak yatmadan pişik kremi sürüyordum (aklıma gelirse tabi :D ) 10 günde falan ne sivilce kaldı ne bir şey. Herkes bi güzelleşmişsin diyor. :) sudo krem bulabilirsen o da çok iyi. Gerçi pişik kremi olduktan sonra bi önemi yok çok güzel nemlendiriyorlar. Ayrıca sade soda da içiyorum gün aşırı aklıma geldikçe.

Canım ben günde en az 2 litre su içmeye başladım artı olarak yatmadan pişik kremi sürüyordum (aklıma gelirse tabi :D ) 10 günde falan ne sivilce kaldı ne bir şey. Herkes bi güzelleşmişsin diyor. :) sudo krem bulabilirsen o da çok iyi. Gerçi pişik kremi olduktan sonra bi önemi yok çok güzel nemlendiriyorlar. Ayrıca sade soda da içiyorum gün aşırı aklıma geldikçe.

Her tür pişik kremi olurmu acaba bende çok çeşit varda

QUOTE="buse93, post: 36817580, member: 385492"]Bence kalitesine güvendiğin her tür olabilir. Sonuçta hepsi çok iyi nemlendiriyor :)[/QUOTE]

Güvendiğim barbican da pişik bir anda pişikleri yok ediyor onu bi deneyim ozamn tesekkur ederim

Back
X