Bu siyah pıııhtııılaaarr neee?!:(

Pembekalpler

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
122
60
13
35
Arkadaslar adetim iyice sacmaladi iliski halinde felan degilim,iki adet oncesi adetim 4 hafta gelmedi ve geldigindede 2 gun surup kesildi,simdide adet zamanim degl ama 4 gundur sadece siyha yakin pihtilar geliyor adet yok sadece pihti:/ ve koku var agrim sizim yok hicbiryerimde :/ ne oluyor anlamis degilim sdece normlde 3 haftada bir gelirdi adetim ve 4/5 gun surerdi.ve bir ara ultrasonla yumurtaliklarima baktirmisdim ve doktor yumurtan catlamior buyumuyor ve disariya atmior rahimden demisdi bir tedavi gormedm iliskiyede girmedm bununla bir alakasi olabilirmi? :/

geçen ay 2 gün sürüp bittiği için geçen aydan kalan adet atıkları yumurtalıkta siyahlaşıyor. ve dışarı kan siyah olarak çıkıyor muhtemelen yakın tarihte yumurtalıkları uyaracak bir yiyecek falan yediyseniz o yüzden akıntınız siyah olabilir. Adet gecikmelerinde de aynı akıntıysa karşılaşmanız muhtemel

Hmm teskurr ederimmm evet bu mantikli geldi bana :) belkde oyleee oluyor kalanlar gelior suan. Acaba ne yedim ben yine yesemde hep uyarsa su yumurtaliklarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…