• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu son olsun, diyet arkadaşı arayan varsa buradayım :)

Edaaa87

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
93
2
16
Bursa
2 Aralık Perşembe günü 78le başladım diyete
Sonraki Pazartesi de spora başladım
Hedefim 60
Iyi gidiyorum ama kaçamak yapıyorum
Bi kaşık pilav bi lokma ekmek derken gidiyor
Defalarca diyete başlayıp bırakan biri olarak bu son diyorum çünkü sporla farklı oluyor birkaç günde sıkılaştım
Gün gün yediklerimi paylaşıcam
Diyet arkadaşı olmak isteyen birileri varsa çok sevinirim
Perşembe kontrolüm var bakalım kaç vermişim
Motivasyon birliktelikle oluyor... Umarım bana destek birileri çıkar :))

son 5 kilom var yanındayım şuan 59 kiloyum ve bir buçk ay da 3 kilo vermem gerekio iddaya grdim :( bu akşam leslie sansone ile spora başlıorm 5 mil. yazın diyet ve sporla tam 14 kilo verdim. Beraber zayflayalm canm :):52::52:

son 5 kilom var yanındayım şuan 59 kiloyum ve bir buçk ay da 3 kilo vermem gerekio iddaya grdim :( bu akşam leslie sansone ile spora başlıorm 5 mil. yazın diyet ve sporla tam 14 kilo verdim. Beraber zayflayalm canm :):52::52:

Ay ayy çok mutlu oldum biri yazmış :)
Kaç kilodan indin nasıl yaptın biraz paylaşır mısın ben daha yolun başındayım
Canım elbette veririsin 14 kiloyu vermişsin bunuda veririsin tabi bıkkınlık olmadıysa oda ayrı bir dert tabi ama sen neyin ne olduğunu gayet iyi öğrenmişsindir
bence leslie e başlaman iyi olmuş bende yapabilirsem yaparım bu akşam

Sabah
Bir yumurta
1 dilim peynir
2dilim ekmek
Ara
Yok
Öğle
4 köfte
2 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
1 köfte 3-4 parmak kızarmış ptts
1 lokma ekmek
( oğlumun kalanları işte ben böyle kaçamaksız kaybediyorum bunun önüne nasıl geçerim?:()

Yarım portakal1 mandalin
Akşam
Çorba salata bir parça ızgara et

Sabah
Bir yumurta
1 dilim peynir
2dilim ekmek
Ara
Yok
Öğle
4 köfte
2 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
1 köfte 3-4 parmak kızarmış ptts
1 lokma ekmek
( oğlumun kalanları işte ben böyle kaçamaksız kaybediyorum bunun önüne nasıl geçerim?:()

Yarım portakal1 mandalin
Akşam
Çorba salata bir parça ızgara et

canım sana şöyle sölym 3 buçk ayda verdm bunu ve ekimde okula döndk o tarhten beridir ne yersem yiyim bir gram almadm. Çnkü sporla verdm diyetle verilen kilo emn ol geri alınır. Günde 1 saati ayrmak gerekio spora. tatlıyı kestim pilavı kestm içecekleri kestim. ve en önemlisi akşam yemeğini kestm akşam yemeğini yemeynce farkı görüceksn saat 5 ten snra sadece meyve yiydum. Kim ne kadar ısrar ederse etsn hiç önemli dğil inat ettm irademle verdm:72:

merhaba ben de zayıflamaya henüz başladım :)

3 haftadır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve sanırım şu sıralar benim de kaçamak yağtığım zamanlar. kilo verdim mi aldım mı hiç bilmiyorum çünkü diyetisyenimin muayenehanesi dışında bir yerde tartılmıyorum. :1:

2 Aralık Perşembe günü 78le başladım diyete
Sonraki Pazartesi de spora başladım
Hedefim 60
Iyi gidiyorum ama kaçamak yapıyorum
Bi kaşık pilav bi lokma ekmek derken gidiyor
Defalarca diyete başlayıp bırakan biri olarak bu son diyorum çünkü sporla farklı oluyor birkaç günde sıkılaştım
Gün gün yediklerimi paylaşıcam
Diyet arkadaşı olmak isteyen birileri varsa çok sevinirim
Perşembe kontrolüm var bakalım kaç vermişim
Motivasyon birliktelikle oluyor... Umarım bana destek birileri çıkar :))

inş. başarırsın canım bende size katılmak istiyorum kk ye yeni üye oldum bende günlük açtım 55 e inmek istiyorum..

Back
X