Aşılama bu sonuca göre ne yapmalıyız aşılama mı tüp bebek mi sizce?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pelinboz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
35
0
36
Diğer
semen analizine göre
volüm:3,5 ml
likefaksiyon:20 dakika
vizkotize:normal
agglutinasyon:yok
sperm sayısı:9 mil/ml
hareketsiz:44
yerinde ahreketli:18
yavaş hareketli:38
hızlı hareketli:0
morfoloji
normal:0
baş:39
boyun:7
kuyruk:13
mixed:41
yuvarlak hücre sayısı:< 1 mil/ml < 1 ml/ml

lütfen yorum yapabilir misinz ?benzer durumda olan var mı?

yorumlarsanız çok seviirim çünkü hiç bir fikrim yok ya da benzer durumda olan varsa yazsın lütfen:50:

canım tüp bebek yaptırmalısın.bizimde ileri hızlı 0 ve morfoloji 1 aşılama olmaz dedi dr lar.morfolojinin en az 4 olması gerekiyor ileri hızlınında 20 sanırım.bide sayı ml de en az 20 milyon olmalı...ne zamandır korunmuyorsun sen de problem var mı?bizde tüp bebek denicez aşılama yaptırmıcaz...umarım en kısa zamanda anne olursun...

canım tüp bebek yaptırmalısın.bizimde ileri hızlı 0 ve morfoloji 1 aşılama olmaz dedi dr lar.morfolojinin en az 4 olması gerekiyor ileri hızlınında 20 sanırım.bide sayı ml de en az 20 milyon olmalı...ne zamandır korunmuyorsun sen de problem var mı?bizde tüp bebek denicez aşılama yaptırmıcaz...umarım en kısa zamanda anne olursun...

bizde öyle yapacağız sanırım aşılama ile hem vakit hem nakit kaybı şimdi izmirde hangi tüp bebek mekezi daha iyi onu araştırıyoruz.tavsiyeleriniz var mı?

bizde öyle yapacağız sanırım aşılama ile hem vakit hem nakit kaybı şimdi izmirde hangi tüp bebek mekezi daha iyi onu araştırıyoruz.tavsiyeleriniz var mı?

ben antalyadayım canım izmir hakkında bilgim yok.evet aşılama ile hamile kalan ben hiç duymadım.doğru bir karar vermişsin.şimdiden bol şans diliyorum

selam.ben de izmirdeyim.smyrnaya başvurdum.bizim de morfoloji yüzde 1.doktorum önce bi aşılama deneyelim dedi.1 kerelik aşılama deniycem.olmazsa tüp bebeğe geçicem.ben de aşılama zaman kaybı diyorum ,ama eşim bir kere deneyelim dedi.öbür ay başlıo aşılamam.hayırlısı.

tüpbebek olmalı canım ...hem zaman kaybı hem boşuna umutlanarak kendını yıpratma aşılama ile...sayınız çok düşük...bende ikinci aşılamam tutmazsa tüp bebek deniycem...hepimiz için hayırlısı...

Back
X