• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bu sonuçlar beni deli edecek ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu değerler ile normal yoldan hamile kalmanız mümkün. Çok kötü değil

Ama sabah akşam Keçi boynuzu kaynatıp içsin

Akşamları da Havuc suyu

2 aya sperm ler yenilenir ve güzel haberi alırsınız :)
Ahh canım benim öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi olur eğer bu ay Klomenden sonuç alamazsam yapacağım inşallah..

Ahh canım benim öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi olur eğer bu ay Klomenden sonuç alamazsam yapacağım inşallah..

Canım. Özel mesaj da attım

Senin sonuçlar nasıl ki 21. Gün baktirdin mi klomene geçmeden önce bu kürleri mi denesen ki

120milyonun %4ü = 4milyon 800bin hızlı hareketli var. biliyormusun toplam sperm sayısı bu kadar olup da ileri hareketli %1-2 civarlarında olanlar var. ve doktor onlara bile umutsuz konuşmuyor. Doktorunuz tüccar gözüyle bakmış belliki.

Miktar 1.5
Reaksiyon 7.3
Likefaksiyon süresi 27
Viskozite normal
Görünüm normal
Sperm sayısı 120 milyon
Hareketli sperm oranı %50
Hızlı ileri hareketli (a) %4
Yavaş ileri hareketli (b) %36
Yerinde hareketli (c) %10
Hareketsiz (d) %50

Kızlar biri bana bunu yorumlayabilir mi durum ne :dua:
Ama morfolojisi kaç çıkmış oda çok önemli onuda yazarsaniz

Bu değerler ile normal yoldan hamile kalmanız mümkün. Çok kötü değil

Ama sabah akşam Keçi boynuzu kaynatıp içsin

Akşamları da Havuc suyu

2 aya sperm ler yenilenir ve güzel haberi alırsınız :)
Havuç suyu ile keçi boynuzu kürünü aynı anda tavsiye etmiyorlar die biliyorum siz bu sekilde kullanıp olumlu gelişme mi aldınız eger öyleyse bende ikisini kullanmak isterim

Havuç suyu ile keçi boynuzu kürünü aynı anda tavsiye etmiyorlar die biliyorum siz bu sekilde kullanıp olumlu gelişme mi aldınız eger öyleyse bende ikisini kullanmak isterim

Biz sabah akşam keçiboynuzu aksamlari da Havuc kuru yaptık canım

Sırf onun için katı meyve sikacagi aldık

1 ay düzenli yaptık sonra havuç suyu ihmal Ettiğimiz oldu ama keçi boynuzu daha düzenliydi

Allah ol dedi ve oldu gerisi Faso fiso

Ama rahim filmi cektirdim o ara bu kürleri uyguladık sonra hamile kaldım 14. Ayimda:)

120milyonun %4ü = 4milyon 800bin hızlı hareketli var. biliyormusun toplam sperm sayısı bu kadar olup da ileri hareketli %1-2 civarlarında olanlar var. ve doktor onlara bile umutsuz konuşmuyor. Doktorunuz tüccar gözüyle bakmış belliki.
Hiç bu açıdan bakmamıştım çok haklısınız gerçekten şuan düşününce çok mantıklı geldi bu soylediginiz

Back
X