- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
allah allah belkide üniye giden bi tanıdığı vatdır takıldığı çervreyse o kişinin ondan soruyodur var mı ünili tanıdığınızkafelerin olduğu Üniversitesi öğrencilerinin takıldığı bir caddenin adını söyledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah belkide üniye giden bi tanıdığı vatdır takıldığı çervreyse o kişinin ondan soruyodur var mı ünili tanıdığınızkafelerin olduğu Üniversitesi öğrencilerinin takıldığı bir caddenin adını söyledi
Hayır yokallah allah belkide üniye giden bi tanıdığı vatdır takıldığı çervreyse o kişinin ondan soruyodur var mı ünili tanıdığınız
şimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.
çok mu kötü düşündüm şimdi ben![]()
Aynn vlla benmkide öyle dedi bnde erkkler kulübü accam dedio değil de erkekler çok takılyo bu kk konusuna misal benim eşim erkekler kulübü açacakmış![]()
,Adam burayi google sanmis sanirim.
haa bide hallerinden anlıycakmışız akşama kadar onları bide kvleri kesiyomuşuz bende he dedim kesip kuşbaşı doğruyoruzAynn vlla benmkide öyle dedi bnde erkkler kulübü accam dedibide benle ilgilen dye trip atiyo halbuki onun yannda fazla girmiyorum
![]()
Alemsin yahaa bide hallerinden anlıycakmışız akşama kadar onları bide kvleri kesiyomuşuz bende he dedim kesip kuşbaşı doğruyoruzbu arada
Kazen abiden bahsedince ağzın açık kalmıştı
![]()
bahsetmedim sadece sesli düşündüm yanlışlıkla yöneticinin erkek olduğunu ilk öğrendiğimdeAlemsin yaben ondan hiç bahsetmdm bile amaan bilmesede olur
![]()