• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu soru nereden çıktı

kafelerin olduğu Üniversitesi öğrencilerinin takıldığı bir caddenin adını söyledi
allah allah belkide üniye giden bi tanıdığı vatdır takıldığı çervreyse o kişinin ondan soruyodur var mı ünili tanıdığınız

Acaba o yer ile ilgili KKda bilgi var da,sizin okumanız için mi öyle söylüyor:KK64:.Belki kendi okumuştur,üye olmayan da okuyor sonuçta.Kendisi de arama yapabilir haliyle.

şimdi siz o mekanı burda soracaksınız. o da googleden aratıcak 'mekan adı' kadınlar kulübü diye. sonra eşiniz gizli üyelik alıcak ve sizin açtığınız konularınıza bakıcak.

çok mu kötü düşündüm şimdi ben :KK53:

Ay bende oyle dusundum :D

Önceki konuma bakarsanız arkadaşlar o yuzden herşeyden şüphelinin oldum

Aynn vlla benmkide öyle dedi bnde erkkler kulübü accam dedi :-) bide benle ilgilen dye trip atiyo halbuki onun yannda fazla girmiyorum :-)
haa bide hallerinden anlıycakmışız akşama kadar onları bide kvleri kesiyomuşuz bende he dedim kesip kuşbaşı doğruyoruz :KK70:bu arada Kazen Kazen abiden bahsedince ağzın açık kalmıştı :rolleyes:

Belkide sizin yaptignz yorumlari yada actiginz konulari okudu o yuzden size boyle bisey sorms olabilr

tabi sesli düşünceme şahit olunca bahsetmek duırumunda kaldım :110:

Back
X