Bu sorunu aşabilir miyim ?babamı hala affedemiyorum ..

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.043
1.208
133
Günaydınn size atlatamadığım bi olaydan bahsedeceğim . Yaklaşık bir yıl önce tesadüfen annemde çok riskli bir tümör fark edildi .haliyle ameliyatı da sakıncalıydı .Sürekli doktor arayışındaydık .Her gün ağlıyordum kötü bir şey olacak diye .Neyse ameliyatı yapabilecek doktoru bulabildik ameliyat günü geldi çattı . Babam da o sıralar soğuk davranıyordu anneme . Bi şeylerden şüpheleniyordum .ameliyat gecesi hastanede kalacaktım babamın telefonu bendeydi .ben de önceki indirdiği uygulamalara baktım hep chat uygulamaları tekrar indirdim hesaba giriş yaptım .Biz annemin derdiyle üzülürken adam sanal seks peşindeymiş .tüm mesajları ekran görüntüsünü aldım . Annem biraz toparlanınca anlattım ona .babam yalvar yakar önümde ağladı .yeminler etti neyse bi şekilde kapandı konu .Hiçbir hareketi samimi gelmiyor .Eşin ameliyat için hastanede beklerken sen de eskortlara yaz .Hala yüzüne bakınca yaptığı haltlar aklıma geliyor .Annem boşanma kafasında değil ona göre adam fiziksel aşamaya geçmemiş olay sadece internette kalmış ama bu olay bende travma yarattı . Ben aşamıyorum bir türlü .Sevgilimin davranışlarını hep babamla kıyaslıyorum çünkü ona benzeyen biriyle evlenmek istemiyorum .Sizce terapi almam gerekir mi ben mi abartıyorum

İş artık senden çıkmış annen kabul etmiş yapacak.birsey yok.Belki tekrar ederse baban annenin aklı başına gelir.

İmkanın varsa terapi al ve bence de unutulacak bi durum değil. Anneniz kabul etse bile sizin sindirememeniz çok normal.
Kadınlar babasına benzeyen erkekleri severler, onlarla evlenirler durumu kişiden kişiye değişiyor.
Babamla benzemeyen bi adamla evliyim çok şükür.
Babanızdan bağımsız olarak iyi tanıyın, ölçüp biçin sevgilinizi.

Anneciğinize bol şifalar inşallah..

Tabi ki almalısın. Yoksa bundan sonraki hayatın hep sorgularla, kıyaslamalarla geçer.
Evliliğinde de bu düşünceler seni bırakmaz ve eşine karşı şüpheler duymana neden olabilir.
Kesinlikle bir uzman desteği almalısınız

Anne baba ilişkisinin ayrı olduğunu kabul etmek zor ama bu bilince erişince insan mutlu oluyor. Malesef ki babanın telefonunu karıştırmak senin hatan aynı hataları yapmış biri olarak söylüyorum. Anneni daha da üzmüş oldun sence senin fark ettiğini annen etmiyor muydu? Her ilişki aynı olacak diye bir şey yok başkasının suçunun faturasını başkasına kesemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…