Merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş, malesef bu düşüncemi paylaşabileceğim birileri yok, ya da anlattıklarım beni anlamıyor. Konuya başından başlarsam, yaklaşık 1 yıl kadar önce uzun bir ilişkimi bitirdim (1,5 yıl kadar sürmüştü) daha doğrusu ben bitirmedim, malesef o sırada o kişiyi çok seviyordum ve uzunca bir dönem toparlanamadım. Üstünden bir yıl geçmesine rağmen yeni yeni toparlanıyorum. Fakat bu dönemden sonra eskiden olmayan bir huyum çıktı ortaya. Kimseyi beğenememek, kendine yakıştıramamak gibi... Yani eskiden olsa tamam tanışalım diyebileceğim kişileri şimdi bir çırpıda eliyorum. Muhtemelen yaşadığım üzüntünün etkisi olduğunu düşünüyorum ama sonuçta bir yıl geçti ve hayat devam ediyor, yeni birilerini tanımam gerektiğini düşünüyorum. Beğenmeme konusuna gelince ne özelliğin var ki beğenmiyorsun diyebilirsiniz. Elektrik-elektronik mühendisliği son sınıftayım, şimdiden başvurduğum yerlerden iş teklifleri alıyorum, yani okulumda herkesin imrenerek baktığı biriyim, ayrıca hoş sayılacak bir fiziğim var (güzellik göreceli bir kavram biliyorum), tüm bunları bir araya getirince yaşadığım mutsuz dönemin de etkisiyle kimsenin dış görünüşünü beğenemez oldum. Eskiden böyle bir huyum yoktu. Mesela şuan yine benimle aynı bölümde okuyan bir arkadaşım beni tanımak istediğini söyledi ben de tamam dedim ama içim içimi kemiriyor, o da benim gibi başarılı, kötü bir huyunu da görmedim şimdilik, artık gerçekten ciddi bir şeyler düşünüyorum ama malesef kimseyi beğenmeyerek bir yere varamıyorum. Yani bu geçen bir yılda tek tük beğendiğim insanlar oldu ama nerdeyse manken fizikli kişilerdi bunlar. Beğenmediğim halde bir şans mı vereyim yoksa daha uzun bir süre bu şekilde mi devam edeyim bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.