• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sorunun cozumu var mi

differentface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
22
0
16
Antalya
Kizlar benim yüzüm tombis biraz. Gergin ve zayif olsun istiyorum. Ha biraz sarkikligida var. Şöyle bisey duymustum . emzik emince baya biraz duzeliyomus. Bunun gerçeklik payi nedir ya. Gerçekten ole bisey var mi? Yoksa da yüzümü nazil zayif ve gergin yapabilirim? Lütfen yardim edinen :(

Ayni şey bende de var. Ne kadar zayiflasam da masallah elmacik kemiklerim zaten cikik bide üstüne yanaklarim var .. sinir oluyorum boyle biri tarif ederken direkt yanaklarimdan basliyo..
Ama mesela bi is arkadaşım var benden on kilo fazla ama yuzu o kadar zayif ve yanaklari hic yok.. sadece yÜzüne bakan biri zayuf diye tarif eder hem sac modelleri zayıf yuzlerde daha ii duruyo..
Aslında esimin hosuna gidiyo ama ben sevmiyorum zayiflamaktan baska caremde yok sanki. .

Kizlar benim yüzüm tombis biraz. Gergin ve zayif olsun istiyorum. Ha biraz sarkikligida var. Şöyle bisey duymustum . emzik emince baya biraz duzeliyomus. Bunun gerçeklik payi nedir ya. Gerçekten ole bisey var mi? Yoksa da yüzümü nazil zayif ve gergin yapabilirim? Lütfen yardim edinen :(

bu hesapla bakarsak erken dudak üstü çizgileriniz oluşur sadece....

çok saçma geldi bana...

face lift yaptırın, anında sonuç size...

Merhaba ,

Emzik emme gibi bir alternatifi düşünmeyin naçizane. Belki şu söylenmiştir , emzik emen bebeklerin çene kaslarının çalışması ve yüzdeki kaslararın çalışma şekli gibi.

Yüz yogasını araştırabilirsiniz. Yüzdeki kasları güçlendirme hedefleniyor. Forumda da yorumlar mevcut , bakabilirsiniz.

Back
X