Bu sorunun ne oldugunu bende bilmiyorum

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Aşırı derece odaklanma sorunum var. Son zamanlarda oldu evlenmeden cok once basladi zaten o yuzden butun esyalarim sallamasyon oldu. Hayalgucu coook yuksek ve el işim çok beceriklidir. Süslü mumlar camlar dekor benim işimdi o kadar iyiydim ki cizerdim hep hatta.
Sonra hyal eder begenir ve uygulardim...
Şuan o yok. Karsimda konusani dinleyemiyorum en fazla iki dk...
Iki dkdan sonrasi ugultu gibi. Duyuyor ama anlamiyorum. Beynimde canlandiramiyorum.
Simdi salonumu yeniliyorum evimde hicbirsey istedigim gbi degil. Kafamda canlandiramadigim icin cok zor oluyor.
Bu bir hastalikmi ???
Psikolojik mi???
Hastaliksa hangi doktora gitmeli ???
Bilen varsa lutfen cevaplasin...
Detaylari yazdim cnku belki benim yasadigimi yasayan vardir diye..

Biraz kendimi gordum sizde.
Bende biseye niyetlenirim ama sonucu begenmem. Cok usengecim ayrica. Hic biseydede hevesim yok. Hayattan koptum gibi. Odaklanma sorunum var. Karsimdakini duyuyorum ana algilayamiyorum dediklerini.
1 dk snra bana " o isi hallettin dimi?" Diye sordugunda ben ne isi derim.
Ve karsi taraf cok kizar odevler frlan olunca haliyle. Bi sefer 6 kisilik bi proje grubunda ben yolladim hepimizin adina projeyi. Yanlis yollamisim. Cok kotu oldum, agladim.

Doktora gittim, beynimin yakinkarindan ameliyat oldum 5 sene once, acaba baglantilimi dedim. Ev doktoru kanimi al megersem vitm D eksikligiymis. Vitamn D eksikligi depresyona ve hayattan zevk almamaya yol acarmis. Agir doz takviye verdi. Her 3 ayda bir gidip ilac aliyorum.
Simdilik faydasini gormedim, hala usengecim. Bakalm hayirlisi..

Fizyolojik bir durum da olabilir psikolojik de... Önce bir dahiliye randevusu alıp tam kan sayımı yaptır derim, sonrasında bir psikolog uygun olabilir...

Aşırı derece odaklanma sorunum var. Son zamanlarda oldu evlenmeden cok once basladi zaten o yuzden butun esyalarim sallamasyon oldu. Hayalgucu coook yuksek ve el işim çok beceriklidir. Süslü mumlar camlar dekor benim işimdi o kadar iyiydim ki cizerdim hep hatta.
Sonra hyal eder begenir ve uygulardim...
Şuan o yok. Karsimda konusani dinleyemiyorum en fazla iki dk...
Iki dkdan sonrasi ugultu gibi. Duyuyor ama anlamiyorum. Beynimde canlandiramiyorum.
Simdi salonumu yeniliyorum evimde hicbirsey istedigim gbi degil. Kafamda canlandiramadigim icin cok zor oluyor.
Bu bir hastalikmi ???
Psikolojik mi???
Hastaliksa hangi doktora gitmeli ???
Bilen varsa lutfen cevaplasin...
Detaylari yazdim cnku belki benim yasadigimi yasayan vardir diye..
boyle nasıl yaşanır ciddi bir sorun var gibi.doktora gitmelisin

Biraz kendimi gordum sizde.
Bende biseye niyetlenirim ama sonucu begenmem. Cok usengecim ayrica. Hic biseydede hevesim yok. Hayattan koptum gibi. Odaklanma sorunum var. Karsimdakini duyuyorum ana algilayamiyorum dediklerini.
1 dk snra bana " o isi hallettin dimi?" Diye sordugunda ben ne isi derim.
Ve karsi taraf cok kizar odevler frlan olunca haliyle. Bi sefer 6 kisilik bi proje grubunda ben yolladim hepimizin adina projeyi. Yanlis yollamisim. Cok kotu oldum, agladim.

Doktora gittim, beynimin yakinkarindan ameliyat oldum 5 sene once, acaba baglantilimi dedim. Ev doktoru kanimi al megersem vitm D eksikligiymis. Vitamn D eksikligi depresyona ve hayattan zevk almamaya yol acarmis. Agir doz takviye verdi. Her 3 ayda bir gidip ilac aliyorum.
Simdilik faydasini gormedim, hala usengecim. Bakalm hayirlisi..

Üşengeclik bizde genetik aile mirası ama bu sorun cok fena birrrseyyy yaa. Evet depresyona da cok giriyorum evliligimin ilk bir senesi aglayarak gecti.
D vitaminime baktirayimm

Back
X