Bu soruyu nası sorabilirim.

cigdemm86

Onlar için bir kap su!!
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
222
1
26
39
İstanbul
Arkadaşlar iyi akşamlar.. Ya ben bir konuda yardımınızı rica edeceğim..

Bu akşam erkek arkadaşım başka bir erkek arkadaşıyla birini evine bıraktılar.. Yanındaki adamda normalde moldovyada yaşayan birisi. Ve benim sevgilimin eski birkaç sevgilisini bilen birisi..

Şimdi ben burda acaba kimi bıraktılar diye meraktan çatladım.. Ama ben hayatta böyle bir soruyu soramam.. Bıraktığınız kimdi diyemem.. Gururuma yediremem yani..

Ben bu soruyu nasıl sorabilirim ona? Sormazsam çatlayacağım.. 1 saattir düşünüoyurm elli tane mesaj yazıp sildim..

Yani ksacası hanımlar yardımınıza ihtiyacım var siz olsanız nasıl sorarsınız?

Birde sanıyorum ki bu saatlerde ancak bir bayan evine bırakılır kimse erkek arkadaşı için 20 km yol yapmaz herhalde..:)

bunda gururunya yedirecek bir durum göremiyorum ben olsam pat diye sorarim

kizlar tiyo verriiinn ? mhh.. ben olsam yazardim ki moldovyali arkadasinin sevgilisinimi biraktiniz ?? olurmu bu yaa ayyy yazmasi zormus : ) kizlari bekle cvpinin bakalim ne yazcaklar kolay gelsin : )

Zor işte.. Başkası açsa konuyu derim sen sevgilisi değilmisin hakkın yok mu sormaya pat diye sor.. Ama öyle olmuyormuş..:)

saat kaç olmuş kımın ıçın 20 km yol gıttın len sen derdım ben

ne var bunda çekıncek sor gıtsın yoksa kendını yersın evde

O tarz 50 mesaj yazıp silmiş bulunuyorum.. Birde mesajdamı sorsam telde konuşurken mi onunda kararını veremedim..:)

1 saattir kendimi yiyorum soramıyorum diye zaten..

canım sende hiçbir fikire gelmıyorsun ki...
herşeye bir kulp takıyorsun.

sence böyle basit bir şeyi sormanın kaç türlü yolu olabilir??
arkadaşlar söylemiş işte.

sevgili arasında böyle şeylerin lafı mı olur? bu tarz bir şeyi soramıyorsan sevgiline
bence böyle bir ilişkiden hayır bekleme.
aynı şeyi sen yapsaydın o sana sormaz mıydı?

insan arkadaşına soruyor,,,kaldı ki karşında ki sevgilin.
ileride hayatını birleştirmeyi planladığın insan.

Zaten sordum pat diye.. Mesaj attım..:)

Ne biliyim sormak sanki kendimi paranoyak yapmak gibi geliyor bana.. Garip birşey ama kendime yediremiyorum bunları sormayı..

Ama kavgayı güzel yaparım:):)

Zaten sordum pat diye.. Mesaj attım..:)

Ne biliyim sormak sanki kendimi paranoyak yapmak gibi geliyor bana.. Garip birşey ama kendime yediremiyorum bunları sormayı..

Ama kavgayı güzel yaparım:):)

yapıcan tabi
sevgilisisin sen onun, sorularına cevap vermek zorunda.

he he yorumlara çok güldüm çünkü arkadaşlar haklılar...yekten sorardım kimi bıraktın diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…