Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölüme yaptırabiliriz.Bunların hepsini devlette parasız yaptırdım. Özele para vermek istemiyorsanız devlette yaptırın, benden doktor istemişti.
Devlette kadın doğum mu yoksa Dahiliye ye mi gitmemiz lazımBunları devlette yaptırıp sonucu götürün.
Dahiliye de olur kadın doğum daHangi bölüme yaptırabiliriz.
Sağlık ocağında ücretsiz bi şekilde daha fazlasını yaptırırsınız.Arkadaşlar merhaba,
Bugün 18. hafta muayene olduk doktor aşağıdaki tahlilleri istedi yaklaşık 8000 bin lira tutuyor bize aşırı pahalı geldi.
Son zamanlarda yaptıran var mı bize mi aşırı pahalı geldi.
Eki Görüntüle 3445395
Hangisinden daha erken randevu alabilirseniz…Devlette kadın doğum mu yoksa Dahiliye ye mi gitmemiz lazım
Kadın doğumdan aldık bakalım doktor özele gittik diye yapmamazlık etmez inşallahHangisinden daha erken randevu alabilirseniz…
Ama ben olsam kadın Doğumdan alırım sonuçları o doktora da sorarım![]()
Öyle bir şey yapmazlar ama sigortanız sencard sigortaysa (acıbadem sigortaysa) başka kadın doğum doktoruna (acıbadem dışında farklı bir hastaneye) gittiğinizde sigortanız bozulur. Öyle bir durum varsa dikkat edin.Kadın doğumdan aldık bakalım doktor özele gittik diye yapmamazlık etmez inşallah
Yok canım ben çoğunu öyle yapıyorum özelde doktorum var ama tahlilleri devlette yaptırıp götürüyorumKadın doğumdan aldık bakalım doktor özele gittik diye yapmamazlık etmez inşallah