Bu tahlillerin fiyatı nasıl?

sfnr04

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
131
87
13
30
Arkadaşlar merhaba,

Bugün 18. hafta muayene olduk doktor aşağıdaki tahlilleri istedi yaklaşık 8000 bin lira tutuyor bize aşırı pahalı geldi.
Son zamanlarda yaptıran var mı bize mi aşırı pahalı geldi.

Sağlık ocağında ücretsiz bi şekilde daha fazlasını yaptırırsınız.

Direkt saglık ocağına aile hekiminize gidip bu kağıdı verip bu testleri yaptırmai istediğinizi söyleyin.

sağlık ocağı yapıyor hepsini. benim bu testlerin yarısı evlendiğimde geri kalan da daha 5 haftalık hamileyken ilk doktor kontrolümde yapıldı. 18.haftada sizden istemeleri tuhaf

Kadın doğumdan aldık bakalım doktor özele gittik diye yapmamazlık etmez inşallah
Öyle bir şey yapmazlar ama sigortanız sencard sigortaysa (acıbadem sigortaysa) başka kadın doğum doktoruna (acıbadem dışında farklı bir hastaneye) gittiğinizde sigortanız bozulur. Öyle bir durum varsa dikkat edin.

Kadın doğumdan aldık bakalım doktor özele gittik diye yapmamazlık etmez inşallah
Yok canım ben çoğunu öyle yapıyorum özelde doktorum var ama tahlilleri devlette yaptırıp götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…