Bu talaşın üstüne yumurtlarmı

Petshoplarda özel talad varmis yuvanimkokusunu fa.anda aliyomus bende alicam kusuma.
Benim kusum boyle bi tals koydum begenmedi once girmedi sonra ayagiyla gagasiyla hepsini disari atti. sonra hic ellemedim 3 defa kuluckaya yatti durmadan yuvayi kazdi durdu en sonu da yuvayi deldi yumurtalarla beraber asagi dusmus biz uyurken sabah bi kalktim bizimki kafes tülünün icinde cok üzuldum butun emegi bosz gitti bir tane yavrulu yumurtasi varmis olmus oda soguyunca.
Simdi dinlendirdim biraz tekrar erkegin yanina koydum yuvayada ot kurutup koydum onuda hic usenmedi atti disarisimdi bos yuva ama hala kaziyo yuvada hayir kalmadi.ilk firsatta alicam o talasdan kazmiyomus onu koyunca.
Ek olarak yumurtali mamayi ihmal etmeyin hem kuslarin ici. Hemde dogacak yavrular icin iyi olacaktir.ciflestiklerini goruyormusun gorduysen yumurtlar mutlaka.merak etme.
Biz yuvaya talaş koyunca biraz ürküttük herhalde tekrar yuvaya dönermi.talaşsız yumurtladımı sizinki

Eki Görüntüle 1853819 mavi olan yavru kusum 2. Kuluckadan cikti uc kuluckadan sadece bi tane malesef :-( ortadaki baba kus beyaz olan anne. Yavru kus 4 aylik oda disi cikti koca istiyo babasina satasiyodu anne babasi dovuyodu ayirdim. :-) insallah hir erkek olurda yanina koyarim. :-) satmayada kiyamiyorum bu gidisle ev kus bahcesine donecek.
Eki Görüntüle 1853820
Maşallah yerim onları çok tatlılar.anne,baba bebeklerinle çok tatlılar yerim onları yerim.benimkiler böyle canım 20160629_224327-1.webp

Eklentiler

• 20160629_224835-1.webp
    20160629_224835-1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 68
Eşim ufak talaş almış.serdik içine sabırla bekliyecegiz insallah tekrar yuvaya ilgileri artarda.yumurtlayıp yavru çıkarırlar.

Canım , benimde muhabbet kuşlarım var hatta bir kaç defa yavruları da oldu :) sana önerim ; onları yuvadan al çünkü çok büyükler hiçbişey koymasanda olur hatta benimkilerin yuvaliginda hiçbişey yok ama çatır çatır yumurtluyorlar :anneadayı::KK48: ve yuvaya girmeleri için zorlama rahat bırak bol bol bebişleri olsun inşallah :KK46::KK48:

Biz yuvaya talaş koyunca biraz ürküttük herhalde tekrar yuvaya dönermi.talaşsız yumurtladımı sizinki
Yumurtladı ama yuvayı deldi kaza kaza.
Kuşlar cok ilginc ya simdi pet shopdan talas aldim koydum onuda begenmedi atti disari. Derdh ne anlamiyorum surekli yuvayi kaziyor.

Back
X