bambi,flo, ayakkabı dünyası bu tarz yerlerde bulabilirsin canım.
Canım nickinde ankara yazıyo sanırım ankarada yaşıyorsun istanbulda olsaydın sana yardımcı olabilirdim.hepsine baktım ama bulamadım canım acaba belli bi sezonu mu var?belli markası olmayan yerlerde gördüm ama çok kötü yamuk yumuk kalitesiz duruyorlar
evet canım ankaradayım malesef istanbulda bildiğin bi yer mi var yakında gezmeye gidebiliriz belkiCanım nickinde ankara yazıyo sanırım ankarada yaşıyorsun istanbulda olsaydın sana yardımcı olabilirdim.
Bu ayakkabılar iki sezon öncenin modelleri bir ara çok modaydı şuan biraz zor gibi bulman canım çok benzerleri var.
Canım ümraniye çarşısına git orda envai çeşit mağaza var. Geçen ben gittiğimde görmüştüm çünkü hatta daha güzel modellerde var şimdi internette bakarım bulursam atarım resmini. Ürünlere baktığımda da kaliteliydi ama, mağazaların adını hatırlamıyorum.evet canım ankaradayım malesef istanbulda bildiğin bi yer mi var yakında gezmeye gidebiliriz belki
Canım ümraniye çarşısına git orda envai çeşit mağaza var. Geçen ben gittiğimde görmüştüm çünkü hatta daha güzel modellerde var şimdi internette bakarım bulursam atarım resmini. Ürünlere baktığımda da kaliteliydi ama, mağazaların adını hatırlamıyorum.
Bakıyorum ama bulamadım canım ya ama senin gösterdiğin tarzda biraz daha değiştirmişler rugan yapmışlar vs çok güzeldi ama bulamıyorum.tamam canım resmini bulabilirsen bekliyorum teşekkür ederim
peki yinede teşekkür ederim canım :)Bakıyorum ama bulamadım canım ya ama senin gösterdiğin tarzda biraz daha değiştirmişler rugan yapmışlar vs çok güzeldi ama bulamıyorum.
Eski sezon ayakkabılar bunlar birde bizim türk kadınlar bunları giymez kadınsı değil gösterişlide değil
bu tür ayakkabıların adı ne acaba?peki yinede teşekkür ederim canım :)
bu tür ayakkabıların adı ne acaba?
canım dediğim gibi bu tarz ayakkabılar tekrar moda oldu ama daha değişik modellerde dediğin gibi adı oxford. Araştır derim istanbula gelrsende mutlaka dediğim yere git:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?