- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Sevgilimle 5 aydrı beraberdik.. onu ilk gördüğümde etkilenmedim yalan yok hani yakısıklı aa vuruldum gibi birşey olmadı ama tanımak istedim dış görünüşle yargılama dedim kendime.. sonra ikinci bulusmada içimi bi sıcaklık aldı yanyana oturuyorduk çekim duydum ve etkilendim.. sonra konusa konusa alıstım 1 ay olmustu sevgili olmak istiyordu ben kararsızdım yapamıcam dedim korkularım vardı kendimden kaynaklı tamam dedi ama içimi nasıl bir acı kapladı birden o da bn kötüyüm diyip yanıma geldi bir baktık sevgili olmuşuz ... öyle basladı hersey anlayıslı olgundu aynı yasta olmamıza ragmen.. sonra tartısmalar basladı .. telefonuma gec bakmısım.. işte kıskanclıklar oldu .. üstünlük kurma cabası hissettim onda sinirlenince beni kırıyordu baya gözü dönüyordu. en son 2 hafta kıskanlık yüzünden didiştik ortada bişey yok etrafa bakıyormusum otururken diye kavga etti benle. bende daraldım artık sogudum birden ondan.. ilk zamanlar seviştiğimiz yakınlastıgımız öpüştüğümüz oldu gayet istekliydim normaldik ama son bulusmada baktım ne öpesim geliyor ne sarılasım o da farketti sinirlendi neden böylesin die acıkca söledim üzüldü baya bende üzüldüm ağladım o gün beni bırakırken .. suclu hissetme ikmiiizn sucu filan dedi.. o da aglamaklı oldu.. sevip sevmediğimi sorguluyordum en basta yine o moda dönmüştüm.. ayrı olma kararı aldık 1 ay .. 12 gündür konusmuyoruz.. bu arada öfke kontrolu için psikologa gitmeyi de kabul etmişti biizm için .. bnde terapi görüyorum kaygı bozuklugum için. ayrıldım ilk 2-3 gün kötüydüm.. şimdi ise bir özlüyorum bir onla olmazdı diyorum kararsızım.. iyi yönleri de var kötü yönleri de.. iyi bir insan bence temiz aile cocugu baba olmak evlenmek istiyor beni seviyor ilgilidir.. diğer yandan asırı kıskanc sinirlenince gözü görmüyor ve para konusunda biraz pinti.. yani hesabı hep o ödemek istemezmiş kadın da calısıyormus evlenince de kişisel seylerini herkes kendi ödermiş gibi sacma bi düşüncesi var(hep hesabı o ödesin demiyorum ben zaten ödüyorum ama erkek olsam bn ödetmek istemezdm evlenmek istediğim kadına paraya önem vermezdim bu yüzden bana ters)
sizce ne yapmalıyım.. 1 ay dolunca bulusup birşey hissediyormmuyum diye bikez daha denesem ya hissetmezsem tekrar üzülmekten ve üzmekten korkuyorum..
diğer türlü de acaba diyorum iyi mi olacaktık diye aklımın köşesinde kalıyor ..
sizin fikriniz nedir?
sizce ne yapmalıyım.. 1 ay dolunca bulusup birşey hissediyormmuyum diye bikez daha denesem ya hissetmezsem tekrar üzülmekten ve üzmekten korkuyorum..
diğer türlü de acaba diyorum iyi mi olacaktık diye aklımın köşesinde kalıyor ..
sizin fikriniz nedir?