Saç Rengi ve Saç Boyama bu ten rengine kızılın hangi tonu giider?

tual lopez

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
37
3
38
37
bu ten rengine kızılın hangi tonu gider ombre vb... baska renk tavsiyeleriniz var mı biri lavaboda biri acık hava da cekindi
fddd.webp
vfd.webp

bence bu kadar bakır tonlara girmeyin palete altın karamel cok hos bır karamel zaten rengın oturması için bi kaç boyama yappmak gerekiyo ben bu renkle karamel tonlarına gecıs yapmıştım. sizede yakısır bence ten rengımız yakın.) zaten karamelden bu renge gecıs yapmanız daha kolaydır direk bakıra yönelirseniz ve begenmezsenız dorelerı kapatmak için çok uğraşabilirsiniz.

bence bu kadar bakır tonlara girmeyin palete altın karamel cok hos bır karamel zaten rengın oturması için bi kaç boyama yappmak gerekiyo ben bu renkle karamel tonlarına gecıs yapmıştım. sizede yakısır bence ten rengımız yakın.) zaten karamelden bu renge gecıs yapmanız daha kolaydır direk bakıra yönelirseniz ve begenmezsenız dorelerı kapatmak için çok uğraşabilirsiniz.

tavsiye ettiğiniz renk gayet hoş yalnız ben esmer miyim bugday tenli koyu kumralmıyım anlamıorum bi türlü kimi esmersin dioda

tavsiye ettiğiniz renk gayet hoş yalnız ben esmer miyim bugday tenli koyu kumralmıyım anlamıorum bi türlü kimi esmersin dioda
sarı alt tonlu esmersiniz bu yüzden yazın koyu kısın bugday tenlisiniz sanırım sizde benim gibi :) rengin yakışmasınd yana çok kaygınız olmasın eminim yakısacaktır ama bu tonlar makyaja agırlık verdırıyor yüzü biraz solgun gösterebiliyor

Back
X