- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
Bismillahirrahmanirrahim.
ablalarım, kızkardeşlerim tam 1 senedir çocuk istiyorduk bende hafif polikistikover sendromu eşimin de sperm sayısı çok azdı ileri hareketli 0dı (sperm sayısı 1.9 milyon civarı). Bugün hamile olduğumu öğrendim
adetimin gelmeyişinin 11.günüydü ama polikistik olduğu için gecikmelere alışığım fakat kasıklarımda çok ciddi ağrı vardı iki gündür beni çok rahatsız ediyordu.geçen hafta test yapmıştım negatifti, bugün eşime dedim ki ben soğan suyu falan yapayım içeyim de adetim gelsin ağrıdan ölüyorum sen bi test daha al emin olalım ondan sonra içeyim dedim. Ve sonuç bizi şoke etti. Sizlere teşekkürüm burada sorularıma cevap verip bana hiç bilmediğim sperm testi ovulasın testi vs hakkında Bilgilendiren herkesten Allah razı olsun sayenizde bilinçlendim eminim çok da faydası olmuştur ilişkimize.
son olarak şunu söylemek istiyorum doktorum sperm sayımız düşük olduğu için, bende de polikistik olduğu için tüp bebeğe yönlendirmişti fakat çok Şükür bunlara gerek kalmadan hamile kaldım. Allahım dileyen herkese verir inşallah
Sizleri seviyorum sorduğum sorulara cevap veren yardımcı olan herkesten Allah razı olsun 
ablalarım, kızkardeşlerim tam 1 senedir çocuk istiyorduk bende hafif polikistikover sendromu eşimin de sperm sayısı çok azdı ileri hareketli 0dı (sperm sayısı 1.9 milyon civarı). Bugün hamile olduğumu öğrendim

son olarak şunu söylemek istiyorum doktorum sperm sayımız düşük olduğu için, bende de polikistik olduğu için tüp bebeğe yönlendirmişti fakat çok Şükür bunlara gerek kalmadan hamile kaldım. Allahım dileyen herkese verir inşallah