- 4 Nisan 2023
- 122
- 99
- 28
- 30
- Konu Sahibi kahvetelvesii7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenileyin testi ama negatif görünüyor
Dün 2 test yaptım pozitif idi, kan testi negatif çıktı. Bu gün de yine idrar testi tekrarladım, sanırm negatifYenileyin testi ama negatif görünüyor
Adete kaç gün varDün 2 test yaptım pozitif idi, kan testi negatif çıktı. Bu gün de yine idrar testi tekrarladım, sanırm negatif
4 gün geciktiAdete kaç gün var
Dün 2 test yaptım pozitif idi, kan testi negatif çıktı. Bu gün de yine idrar testi tekrarladım, sanırm negatif
Bugün ki testte bir sıkıntı var desem idrar da negatif çıkmış
Varsa bir testiniz tekrarlar mısınızBu alttaki hamilelik testi, üstteki ovülasyon testi. Ben de anlayamadım bi gariplik var ama..
Elimde son bir testim daha var, sıkışmayı bekliyorum :) bir yandan da korkuyorum. Pozitif olduğunu görüp hemde 2 kere, negatifler insanı geriyorVarsa bir testiniz tekrarlar mısınız
İsterseniz 4 gün daha bekleyin adet günü tekrarlayın testiniziElimde son bir testim daha var, sıkışmayı bekliyorum :) bir yandan da korkuyorum. Pozitif olduğunu görüp hemde 2 kere, negatifler insanı geriyor
Elimde son bir testim daha var, sıkışmayı bekliyorum :) bir yandan da korkuyorum. Pozitif olduğunu görüp hemde 2 kere, negatifler insanı geriyor
Elimde son bir testim daha var, sıkışmayı bekliyorum :) bir yandan da korkuyorum. Pozitif olduğunu görüp hemde 2 kereVarsa bir testiniz tekrarlar mısınız
yok adetim 4 gün gecikti zaten :)İsterseniz 4 gün daha bekleyin adet günü tekrarlayın testinizi
E sizin ki gerçekten şuan kafamı karıştırdı acaba geç döllenme mi kan da nasıl çıkmazElimde son bir testim daha var, sıkışmayı bekliyorum :) bir yandan da korkuyorum. Pozitif olduğunu görüp hemde 2 kere
yok adetim 4 gün gecikti zaten :)
Evet sanırım en garantisi bu olucak. Hala regl olmadım.. öyle yapıcamTest bozuk değil en garanti kan testler malesef yanlış pozitif olup insanın moralini bozabiliyor kan verince 3 gün içinde regli olmazsanız kan verin yine bence
EvetHangi üsttki ovülasyon? Kenarı yavru ağzı olan mı?
Evet gerçekten öyke :) yada adet olmayı beklicem, çok strese girdim, bi pozitif bi negatif, demek ki nötrüm şuanE sizin ki gerçekten şuan kafamı karıştırdı acaba geç döllenme mi kan da nasıl çıkmaztesti tekrarlayın başka yolu yok
![]()