Bu test bozuk mu

seyro001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
45
17
3
28
Adetime 2 gün kaldı sabah ilk idrarla test yaptım ama böyle dağınık kırmızılık kaldı bozuk mu acaba
IMG_20250815_100405.webp

Eklentiler

• IMG_20250815_100352.webp
    IMG_20250815_100352.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 29
Malesefffff canım bozuk yada çok idrar damlatmissin ondan böyle dağılmış yarın sabah tekrardan denemeni oneririm

Testime bakar mısınız benimde biraz döngüm karışık ama 2 gündür peçeteye tırnak ucu kadar kırmızılık geldi 2 kere göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor meme ucu acısıyla başladı sonra böyle oldu karnım hafif arada adet olucak gibi ağrıyor ama çok hafif sökülücek gibi sonra geçiyor reglim 3 gün geçti fakat normalde çok düzenli değil birde geciktirici kullanmıştım 2 gün daha öncesinde 2.hünü sökülürdüm 4 hün oldu gelen giden yok

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 25
Testime bakar mısınız benimde biraz döngüm karışık ama 2 gündür peçeteye tırnak ucu kadar kırmızılık geldi 2 kere göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor meme ucu acısıyla başladı sonra böyle oldu karnım hafif arada adet olucak gibi ağrıyor ama çok hafif sökülücek gibi sonra geçiyor reglim 3 gün geçti fakat normalde çok düzenli değil birde geciktirici kullanmıştım 2 gün daha öncesinde 2.hünü sökülürdüm 4 hün oldu gelen giden yok
Canım negatif duruyor burda silik falan göremedim tabi canlı sen görüyorsan eğer ertesi gün ilk idrarla bir daha dene

Benimde adet olacak gibi ağrım geliyor sonra geçiyor sefaf su gibi akinti geldi daha demin dedim herhalde adet oluyorum bir baktım akıntı valla deli olacam eğer yoksa bir adet olaydim

Markalarina gore haklisin dort marka var onlari oneririm sana basta awox predictor ve miratech
Aklımda olsun bir daha onlardan alırım ay bir sonucu öğrensem bide üstünüzden uzak hasta oldum dün 38 di ateşim ilaç da icemedim ne olur ne olmaz diye eklem ağrılarım var parol ictim sadece bide ateş düşürücü surup ictim

Back
X