Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm teşekkürlerMalesefffff canım bozuk yada çok idrar damlatmissin ondan böyle dağılmış yarın sabah tekrardan denemeni oneririm
Naptin bidaha yaptin mi testTamam cnm teşekkürler
Yok yapmadım akşam yapım diyorumNaptin bidaha yaptin mi test
Sanırım idrarı çok damlattim uyku sersemiYok yapmadım akşam yapım diyorum
İlk idrarla daha dogru sonhc alirdinSanırım idrarı çok damlattim uyku sersemi
İşte döktüm hemen idrarı dokmeseydim yapacaktımİlk idrarla daha dogru sonhc alirdin
Ahahhaha tamam bidaha yaparsan at bakalim insallah vardir regli gunun muİşte döktüm hemen idrarı dokmeseydim yapacaktım
Yok yapmadım akşam yapım diyorum
Yok iki gün varAhahhaha tamam bidaha yaparsan at bakalim insallah vardir regli gunun mu
Normal erken gebelikle yapsana niye kaset testlw yapionYok iki gün var
Kaset test var sadece toplu almıştım trendyoldanNormal erken gebelikle yapsana niye kaset testlw yapion
Kaset test var sadece toplu almıştım trendyoldan
Laboquick marka canım yok şimdi yaptım dayanamadım ama negatif adet gününu beklicem artık pazar günü yaparimmarkasi neler peki keske erken gebelik alsaydin regline var dige
Canım negatif duruyor burda silik falan göremedim tabi canlı sen görüyorsan eğer ertesi gün ilk idrarla bir daha deneTestime bakar mısınız benimde biraz döngüm karışık ama 2 gündür peçeteye tırnak ucu kadar kırmızılık geldi 2 kere göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor meme ucu acısıyla başladı sonra böyle oldu karnım hafif arada adet olucak gibi ağrıyor ama çok hafif sökülücek gibi sonra geçiyor reglim 3 gün geçti fakat normalde çok düzenli değil birde geciktirici kullanmıştım 2 gün daha öncesinde 2.hünü sökülürdüm 4 hün oldu gelen giden yok
Güvenemiyorum erken gebelik testleri yanıltıyor diyorlar ondan bunu aldimmarkasi neler peki keske erken gebelik alsaydin regline var dige
Benimde adet olacak gibi ağrım geliyor sonra geçiyor sefaf su gibi akinti geldi daha demin dedim herhalde adet oluyorum bir baktım akıntı valla deli olacam eğer yoksa bir adet olaydimTestime bakar mısınız benimde biraz döngüm karışık ama 2 gündür peçeteye tırnak ucu kadar kırmızılık geldi 2 kere göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor meme ucu acısıyla başladı sonra böyle oldu karnım hafif arada adet olucak gibi ağrıyor ama çok hafif sökülücek gibi sonra geçiyor reglim 3 gün geçti fakat normalde çok düzenli değil birde geciktirici kullanmıştım 2 gün daha öncesinde 2.hünü sökülürdüm 4 hün oldu gelen giden yok
Güvenemiyorum erken gebelik testleri yanıltıyor diyorlar ondan bunu aldim
Aklımda olsun bir daha onlardan alırım ay bir sonucu öğrensem bide üstünüzden uzak hasta oldum dün 38 di ateşim ilaç da icemedim ne olur ne olmaz diye eklem ağrılarım var parol ictim sadece bide ateş düşürücü surup ictimMarkalarina gore haklisin dort marka var onlari oneririm sana basta awox predictor ve miratech