• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu test hamilelik anlamına mı geliyor?

kibarhaydut21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
9
0
1
25
Bu testi sabah yaptım ancak minicik gözle görülür bir çizgi vardı. İdrardan 2 dakika sonra belirdi. Ama 4-5 saat sonraki hali de görseldekidir. Bugün 28 Mayıs'ta regl olmam gerekiyordu. Döngüm düzensiz, pcos var. İnostrol ve neofol kullanıyorum 20 gündür. Şimdi bu testin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bugün 12 de bir test daha yaptım ama negatifti. Sabahki testim gibi çizgi çıkmadı. Bilenler yardım rica ediyorum.

Eklentiler

• IMG_20250528_143035.webp
    IMG_20250528_143035.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu testi sabah yaptım ancak minicik gözle görülür bir çizgi vardı. İdrardan 2 dakika sonra belirdi. Ama 4-5 saat sonraki hali de görseldekidir. Bugün 28 Mayıs'ta regl olmam gerekiyordu. Döngüm düzensiz, pcos var. İnostrol ve neofol kullanıyorum 20 gündür. Şimdi bu testin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bugün 12 de bir test daha yaptım ama negatifti. Sabahki testim gibi çizgi çıkmadı. Bilenler yardım rica ediyorum.
4-5 saat geçtikten sonra çıkanın bi önemi olmuyor. Regliniz gecikti mi?

yiaa kıyamam allahım kolaylıkla nasip etsin... Bi kan verip gelin en kolayı o. Bazı testler yalancı pozitif cıkarıyor. Moral bozucu oluyor. Ne zamandır gebelik planlıyorsunuz?
7-8 ay oldu bebek istiyoruz. Hastaneye gidecek kadar müsait değilim o yüzden buraya yazdım dedim belki bilenler vardır

7-8 ay oldu bebek istiyoruz. Hastaneye gidecek kadar müsait değilim o yüzden buraya yazdım dedim belki bilenler vardır
Ben mesela 6+4 gün gebelik varken testim negatifti. Adetim gecikti diye dr gittim hamilesin demişti. İdrarda geç çıkar demişti. bekle bakalım bi kaç gün daha geçince tekrarlarsın.

Ben pozitif çizgisi göremedim canım. Yarın sabah tekrar test yap istersen

Bugün sabah ilk idrarla yaptığım test. Ve son testim. Neden böyle oldu sanki ikinci çizginin mürekkebin oluşmak yerine dağılmış 🤦

Eklentiler

• IMG_20250529_085715.webp
    IMG_20250529_085715.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 44
kızlar benimde bugün 13. gün gelmedi olacak gibi ağrılarım var ama test yaptım iki tane negatif çıktı, geçen ay 11. günümde almıştım. pazartesi doktor randevum var bakalım.

Back
X