- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 98
- 38
- Konu Sahibi Beyazgulbeyaz
2. Çizgi beyaz çıktı. İdrarı damlattığım gibi çıktı. Şuan 10. Dk hala aynı durumda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada ilk defa denk geldi. Pozitif sandımBu beyaz çizgi yeni moda mı oldu ben mi yeni görmeye başladım![]()
Evet hatalı2. Çizgi beyaz çıktı. İdrarı damlattığım gibi çıktı. Şuan 10. Dk hala aynı durumda.
Eki Görüntüle 3429689
Vardı malesef bu hatalarBu beyaz çizgi yeni moda mı oldu ben mi yeni görmeye başladım![]()
Siz başka deneyin, çocuk istiyorsanız inşallah pozitiftirBanada ilk defa denk geldi. Pozitif sandım
İnsan hatasız olsun istiyoEvet test hatalı
Ahh ahh sizi o kadar iyi anlıyorum ki. 2 yıl boyunca o ikinci çizgiyi her ay bekledim. Ne testler yaptım kan vermekten eleğe döndüm. Ameliyatlar oldum. Şuan çok şükür İlk aşılamayla 11+2 haftalık hamileyimİnsan hatasız olsun istiyokeşke pozitif olsa
![]()
İyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Yarın engel çıkmazsa kadın doğuma gidicem 9 gün geciktim. 7. Gün teslim negatifti sonucu buraya yazarımAhh ahh sizi o kadar iyi anlıyorum ki. 2 yıl boyunca o ikinci çizgiyi her ay bekledim. Ne testler yaptım kan vermekten eleğe döndüm. Ameliyatlar oldum. Şuan çok şükür İlk aşılamayla 11+2 haftalık hamileyimİnşallah Rabbim size ve tüm bekleyenlere nasip etsin.
Yarın yeni bir test yapın bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim. Sizin için dua edicem![]()
İnşallah hayalini kurduğunuz herşey gerçekleşir. Bekliyoruumİyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Yarın engel çıkmazsa kadın doğuma gidicem 9 gün geciktim. 7. Gün teslim negatifti sonucu buraya yazarım![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaaİyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Yarın engel çıkmazsa kadın doğuma gidicem 9 gün geciktim. 7. Gün teslim negatifti sonucu buraya yazarım![]()
Ertesi gün ekrar test aldım, hastaneye gidemedim. Sonuç negatif. Ama hala regl olmadım.Merhaba sonucunuz ne oldu acabaa
Merhaba cızgnz ne kdr silkti foto var mııBelki idrarda çıkmıyordur. Benimde çook silik vardı çizgim. Hayırlısı olur umarım![]()
Merhaba cızgnz ne kdr silkti foto var mıı![]()