- 30 Kasım 2019
- 114
- 136
- 103
- Konu Sahibi bendebilemedim
Ilk 5 dk da bisey fark etmedim ve evden çıktım geldiğimde bu haldeydi daha adete 5 gün vardı dün yapmıştım bu testi ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu iş neyegore belirleniyor bazıları diyor ki silinse hamilesin söylese değilsin böyleyse busun hiç anlamiyorumNegatif malesef
İlk 10 dk sonrası geçersiz bekleyince testlerin hemen hemen hepsi pozitif gösterebiliyor.Peki bu iş neyegore belirleniyor bazıları diyor ki silinse hamilesin söylese değilsin böyleyse busun hiç anlamiyorum![]()
Tatlım testi tekrarla negatifte diyemem pozitifte diyemem zaten daha 5 gün varmışIlk 5 dk da bisey fark etmedim ve evden çıktım geldiğimde bu haldeydi daha adete 5 gün vardı dün yapmıştım bu testi ....
Bak böyle oldu yineÜzerine bir kaç damla su damlar eğer ailibirse negatif silinmezse pozitif. Kuruma çizgisi ise silinecek zaten bende yaşamıştım aynısını.
Ben pek birşey göremiyorum fotoğraftan ama varsa aynı gun içinde bile yükselme olur ve bir tık daha koyu olur yarın sabah ilk idrarla tekrar dene bence varsa çıkacaktır kesinlikle.Bak böyle oldu yine
Hamileyi. Galibakızlar çok heyecanliyim bu ilk ay di inanamıyorum bu günkü test buHamilelik testim böyleydi adetime daha vardı saatler sonra çizgi çıkmıştı, her seferinde yapmama rağmen saatler sonrada çıkmazdı
Hamileyi. Galibakızlar çok heyecanliyim bu ilk ay di inanamıyorum bu günkü test bu
Eğer bu su damlatilmis haliyse nest pozitif cünkü halen 2. Cizgi duruyor. Negatif olsa kuruma cizgisi olsa o cizgi yok olurduBak böyle oldu yine