Bu test ne boyle ilk defa karsilasiyorum ? Bakar misiniz

Ben pilates egitmeniyim yarın işe başlamam gerekiyor eğer varsa ilk üç ay ara vermem gerek o yüzden emin olayım haber vereyim diye aceleci davranıyorum acikcasi
Sen bilirsin icin nasil rahat ederse oyle yap tabiki. Benm değerim 9 ken bile normal testte cikmisti :) varsa cikar

Bu sabah yani şimdi yaptıran olmaz mı daha bu ilk ay di ben iki yıllık evliyim yeni karar vermiştik çok saskinim
Acile gitsen kan versen çıkar bugün canim hayırlı olsun Allah gönlüne gore verdi için tertemiz demek🙏🙏

Ilac etkisi cikmaz ben hcg iceren birsey icmiyorum canim
Ben dondurulmus transfer oldum. Ilkimde poztifti dusuk oldu.
Hcg hic ictigim ilaclardan cikmadi
dojtorum 10.gun test gunu verdi yani yarin.

Aaaaaaaa yaaaaaaaaa o zamannnn tebrikler diyebilir miyiz allahım.kucagina almayı nasip etsin :)

20200104_103822.webp
Dunku testm yarin artk ne olur blmiyorum tabi :)

Evet silik çizgi olmuyor diyenlere gelsin bu test 🤣 maşallah daha çok küçük annesi ❤️ çok dikkat et kendine, uzanma, ani hareketler yapma yarın da kan testi verrrr 💜💜💜

Valla 5 gün kala bu kadar net değildi yok diye düşünüyordum bekle en azından 2 gün kala dene ben yanağında sivilce çıktı ve hayatımda hiç cikmamisti ay Rica kaşığının sağ ve sol tarafından bisey beni çekiyordu dehşet bel ağrısı yaşıyorum bi kesinlersin haber veririm
Bekliyorum canım güzel haberlerini

Back
X