Bu test ne demek istiyor

usratun

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
48
4
16
28
Bir gebenin günlüğü ürününde bu ay kontrol yaptım ama hiç yumurtlama gözükmüyor devam etmelimiyim teste yoksa bu ay umut yok mu ?

Eklentiler

• IMG_9948.webp
    IMG_9948.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 74
son regl başlangıcından itibaren kaçıncı günde test yapmaya başladınız?

Adetim 17sinde bitti o gün başladım gündüz yapmaya yani 7. Gün
çok ilginç, normalde yumurtlamış hatta yumurtlama döneminizin bitmiş bile olması gerekiyordu. siz bence bi doktora görünün. bu testlerin de yanlış çıkmasına pek ihtimal vermiyorum. ben de bunlar sayesinde görüyorum çünkü her ay yumurtladığım zamanı. markası bu değil ama aşağı yukarı hepsi aynı zaten. siz denemeye devam edin, baktınız ikinci çizgi yok doktora görünün.

çok ilginç, normalde yumurtlamış hatta yumurtlama döneminizin bitmiş bile olması gerekiyordu. siz bence bi doktora görünün. bu testlerin de yanlış çıkmasına pek ihtimal vermiyorum. ben de bunlar sayesinde görüyorum çünkü her ay yumurtladığım zamanı. markası bu değil ama aşağı yukarı hepsi aynı zaten. siz denemeye devam edin, baktınız ikinci çizgi yok doktora görünün.
Adetim gelmezse bu ay eşimle doktora görüneceğiz inşallah gelmez ve gerek kalmaz ama insan hisseder ya hiç olacakmış gibi de hissetmiyorum belki hep bekleyip adet olduğum için, kendimi boşuna kandırmak istemiyorumdur belki .

Back
X