Bu travmayı nasıl atlatırım bilmiyorum..

susu0616

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
23
-21
16
30
Nereden başlayacağım nasıl dile getireceğim bilmiyorum hala şokunu atamadım üzerimden ,ama elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım.Bugün şans eseri telefondaki arama geçmişine bakarken eniştemin hesabının açık olduğunu fark ettim ,arama geçmişinde utanarak söylüyorum p*..o aramalarına denk geldim daha kötüsü bunların içinde baldız p... hikayeleri şeklinde bir kaç arama da vardı.Rastlantı olamaz kasten aratılmış bunlar. 11 senedir evliler ,ben onu kendi abim gibi bildim senelerce,en ufak bir yanlış davranışını görmedim keza annem de öyle kendi oğlundan ayırt etmedi ,herkesin çok sevdiği saydığı birisi.Gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular döküldü hala atlatamadım. Annemin sağlık durumu iyi olmadığı için anlatamıyorum hali daha kötü olur diye ,ablam da psikolojik olarak iyi durumda değil. Ne yapayım bilmiyorum kimseye halimi anlatamıyorum bana bir akıl verin..

Telefonda iki farklı hesap kayıtlıydı ,diğeri kaldırılmamış ne var ne yok diye bakarken tesadüfen denk geldim. Allah aşkına benim derdim bana yetiyor prim yapacak durumda mıyım sizce. Kimseye anlatabileceğim bir durum olduğu için buraya yazıyorum zaten

Nereden başlayacağım nasıl dile getireceğim bilmiyorum hala şokunu atamadım üzerimden ,ama elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım.Bugün şans eseri telefondaki arama geçmişine bakarken eniştemin hesabının açık olduğunu fark ettim ,arama geçmişinde utanarak söylüyorum p*..o aramalarına denk geldim daha kötüsü bunların içinde baldız p... hikayeleri şeklinde bir kaç arama da vardı.Rastlantı olamaz kasten aratılmış bunlar. 11 senedir evliler ,ben onu kendi abim gibi bildim senelerce,en ufak bir yanlış davranışını görmedim keza annem de öyle kendi oğlundan ayırt etmedi ,herkesin çok sevdiği saydığı birisi.Gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular döküldü hala atlatamadım. Annemin sağlık durumu iyi olmadığı için anlatamıyorum hali daha kötü olur diye ,ablam da psikolojik olarak iyi durumda değil. Ne yapayım bilmiyorum kimseye halimi anlatamıyorum bana bir akıl verin..

Baktığınız cep telefonu kime ait ? Hiç kimse bir başkasının telefonunda bir arama yapacağı zaman googleda kendi mail adresiyle oturum açmaz. Bu durumda kurcaladığınız telefon eniştenizin telefonu mu ?

Konulu film ve hikaye başlıklarına bakarak birisini sapık ilan etmek mantıksız olur.

İlgili sitelerdeki genel başlıklar nedir bilmiyoruz.

Eniştenizin telefonunu kurcalamaniz bana daha garip geldi açıkçası niçin baktınız arama geçmişine? Ancak ablanız bakabilir bence kaldı ki onu bile doğru bulmuyorum.
Normalde katiyen telefon vs.kurcalamam adetim değildir ama şeytan dürttü mü diyeyim içime kötü bir his doğdu mu diyeyim bilmiyorum. Her şerde bir hayır var derler ,çok büyük bir şoka uğradım ama bundan sonrasında ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...

Bir yol göstermeyecekseniz lütfen boş yorumlar yapmayın kimseyle uğraşacak durumda değilim şu an ben..
Ne yolu gösterelim?
Siz enişteden uzak duracak ,mesafeyi koruyacak bilgiye sahipsinizdir.
Yok daha ileri gidicem herşeyi ortaya dökmem laxım derseniz buyrun meydan sizin adama haddini bildirin

En cahil insan bile eski tlf fabrika ayarlarına döndermeden kenara atmaz.
Siz de bu enişteye karşı bir merak var ki geçmiş aramaları kurcaladınız sizde boş değilsiniz.
Rezil rezil konuşmayın senelerdir abim gibi gördüğüm insan diyorum öyle bir durum söz konusu olsa neden dert yanayım burda!!

Normalde katiyen telefon vs.kurcalamam adetim değildir ama şeytan dürttü mü diyeyim içime kötü bir his doğdu mu diyeyim bilmiyorum. Her şerde bir hayır var derler ,çok büyük bir şoka uğradım ama bundan sonrasında ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...

Adamın genel tavırlarında bu tür bir yaklaşımı olsaydı , konunuzda bunu da anlatırdınız.

Yetişkin içeriklerindeki başlıklara bakarak adamın size karşı bir ilgisi olduğunu düşünmeniz de oldukça mantıksız.

Rezil rezil konuşmayın senelerdir abim gibi gördüğüm insan diyorum öyle bir durum söz konusu olsa neden dert yanayım burda!!
Abiniz mi?enişte diye hitap ediyordunuz.
Kusura bakmayın ama bu dünyada erkek olan kişilere güvenen kaç insan kaldı

Hepimiz temkinli yakınlık kuruyoruz abi,abla diyene güvenen kalmadı

Back
X