Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu trençkot istanbul avrupa yakasında aranıyor görenler insaniyet namına bana nerde ,nezaman gördüklerini hakkında bilgi verip fiyatı konusunda haber veririlerse çok mutlu olacağım :)
biliyorum cnm ama benzerleride bu sene var bir kaç yerde gördüm ama yakaları istediğim gibi değil kotona baktım yok ama önümüzdeki günlerde capacity gitdicem belki orda bulurum
Bu trençkot istanbul avrupa yakasında aranıyor görenler insaniyet namına bana nerde ,nezaman gördüklerini hakkında bilgi verip fiyatı konusunda haber veririlerse çok mutlu olacağım :)
yeğenim almış aynısını berskha dan hemde 60 liraya haftasonu gittiğimde gösterdi.ama İstanbul da berskha nın mağazası varmı bilmiyorum bir araştır istersen.
Çok şık,çok güzel bir trençkot.Şayet burberry ise,boşver benzerlerini belki de daha güzelini İpekyol'da da bulabilirsin.İpekyol'un tarzını çok beğeniyorum ve güzel trençkotları oluyor.