2 gün kadar önce LC Waikiki'ye gittim yeni sezon ürünleri gelmiş.Direk gözüme çarpan beyaz renkte bir kaban oldu.gayet şık,güzel çok beğendim fakat ben sıcak tutmasını ve suyu içine çekmemesini istiyorum.Emin olmadıgım için alamadım.Bu tür bir paltoda hiç kullanmadım daha önce o yüzden önce bir araştırayım istedim.Mağazanın sitesinde (sanırım yeni ürün oldugu için) bu montun resmi yoktu o yüzden koyamıyorum ama benzerleri bulmaya çalıştım ve resimlerini koydum.Dışı bu şekil (resimlerdeki gibi) fakat içi astar.yani sadece dışı kalın içi incecik bi astardan ibaret o yüzden sıcak tutarmı diye endişeliyim? Kullananlar paylaşırsa sevinirim :)
benimde buna benzer paltom var içi astar.ama okadarda sıcak tutmuyor.kumaşının yapısındanda olabilir belki bunlar farklıdır.bende lc waikiki de yeni sezon paltolara baktım güzeldi bikaçı.ama kararsız kaldığımdan almadım.
canım benimde var böyle bir paltom çok aşırı sıcak tuttuğu söylenemez ama içini kalın giyersen sorun yok
bir de su geçirebiliyor çok yağmur altında kalırsan.ama model olarak hem klasikle hem de sporla giyilebiliyor bu açıdan da güsel...
Canım bu kabanlar sıcak tutmuyor üstelik beyaz renkte istiyomuşsun benim böyle kabanımda beyaz kuru temizlemeye para yediriyorum anca kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok hoş gözüküyo ama illa böyle bi kaban istiyosan beyazdan uzak dur derim
mango da bu tarz şahane modeller var...benım de kırmızı ve koyu mavisi var bunların...kırmızı olan cok soguk havalar için degıl ama koyu mavı olan cok sıcak tutuyor,,,marka farkı olsa gerek...bence bu tarz bı kaban alacaksanız mango derım....
ben de 2 sene önce bi hevesla ladım siyah ..çok kalındı dışardan bakınca ama çok sıcak tutmuyordu ..gittim defactodan spor bişey aldım ..karda kışta ince badiyle bile giy hiç üşütmüyor valla ..o mantomu tek geçerim ..
ben de lcw de bi model beğendim. kaşe kaban ama kararsız kaldım. şuan giydiğim kaşem çok ısıtmıyor ama bu beğendiğim biraz daha kalın gibi. terazi burcunun herzamanki kararsızlık huyu işte :)
benim de bu tarz 2 tane kırmızı ve siyah renkte paltom var.kumaştan kumaşa fark ediyor.ama genel anlamda çok sıcak tutmuyorlar.lcw da anlattığın modellde paltolar gördüm,görünüş olarak hoş duruyolar karar senin:))