Bu üçgeni kim çözecek

mzbnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
99
20
98
35
Kayseri
slm kızlar sizden yardım bekliyorum yazacağım şeylerde siz olsanız ne yapardınız. anlatacağı şeyşer hep bir zincir halinde ıvf yöntemi ile bir çocuk sahibi oldum (yani paralı):) +çok küçük bir ilçede (iş gereği) beğenmediğim bir evde oturuyorum+evin kötü olduğu gibi komşumdan da memnun değilim benle çok uğraşıyor anlatmaya kalksam yaptıklarını romanı bırakın ansiklopedi olur:)+ilçede eğitimde ii değil evladım 4 yaşında yani okul kapıda geldi.
1-beğendiğim evin kirası biraz yüksek eşim karşılayamamaktan dert yanıyor dişimizi sıkalım bu evde oturalım kendi evimize çıkalım diyor ben komşumdan ötürü strese girdim vücudumda garip kızarıklıklar oluşuyo stresten hertürlü hastalığa yakalanıyorm hemen çıkalım istiyorum
2-evkladımı burda okula göndermek istemiyorum farklı bir ilçeyte gitmek orda1. sınıfa başlasın diyorum
3-bir çocuk var 1.5 sne kadar bakmak istiyorum alacağım parayla hem ev kirasını karşılar diyorum eşim parasını biriktirsin ama 2.çocuk düşünüyoruz onada para lazım bide 2. yi hemen istiyorduk ki bu bakıcı işi çıkakana kadar yani çocuk işi suya düşüyorşimdiii dişimi sıkayım ailem içn kendimi feda edip bu evde oturrayım yok evden çıkıp 3 sene sonra başka bir ilçeye çocuk için gideyimmi (burda eşimi feda edeceğiz)yada evladıma kardeşi erteleyecekmiyiz bekliyorum siz olsanız ne yapardınız :(:41:

Benim fikrim komşunu hiiiç önemseme... Sen takmadıkça o daha da sinir olacaktır.. Ben de buna benzer bi olay atlattım geçenlerde... Artık önemsemiyorum. Ev işine karışmam.. bence 2. çocuk için bir buçuk yıl beklenebilir.. Hem bana ole gelior ki koşullar 2. çocuk için pek uygun deil gibi...

bencede komşunu boşver hatta o yokmuş gibi davran .Azıcık daha sabret bol bol dua et Allah yardımcın olsun.

benim fikrim komşunu hiiiç önemseme... Sen takmadıkça o daha da sinir olacaktır.. Ben de buna benzer bi olay atlattım geçenlerde... Artık önemsemiyorum. Ev işine karışmam.. Bence 2. çocuk için bir buçuk yıl beklenebilir.. Hem bana ole gelior ki koşullar 2. çocuk için pek uygun deil gibi...

ev konusuna ne diyorsun peki bu gün beğendiğimiz eve gittik çok güzwldi şimdiki baya döküntü

2.çocuk için koşullar yetersiz gibi görünüyor canım,komşunuda hiç takma kafana. Değer mi o kadar strese girmene? Allah yardımcın olsun :ssz:

sağol arkadaşım ev çin ne diyorsun peki otorduğum ev eski vede baya küçük

Benim evimde biraz küçük hatta kayınvalidemin altı bu konuyu çok sorun ettim eşimle tartıştım ama baktımki olmuyor sabretmeye çalıştım .Allahta ihsan etti bi kolaylık verdi sana tavsiyem biraz daha sabır kardeşim.Sabrın sonu selamettir.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

ev konusuna ne diyorsun peki bu gün beğendiğimiz eve gittik çok güzwldi şimdiki baya döküntü

Geç gördüm. Daha yeni olduğum için foruma alışamadım pek.. Valla döküntü olabilir.. ama onu huzurla düzeltecek de sizsiniz.. Bence onu sen güzelleştirebilirsin. :) ben yardımcı olurum dikir konusunda istersen.. Ama 2. çocuk ne kadar istersen iste, bu devirde doğurmak kolay büyütmek zor.. :Ha ayrıca daha iyi bir okula götürüp getirebileceğiz mesafede daha uygun fiyata eminim ki ev bulabilirsin. Emlak sitelerine bakmanı tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
Bencede ordan tasin bir an önce, ama o baktiginiz cok pahali eve degil, o sizi cok zorlar ve mutsuz olursunuz. Daha uygun fiyatli ama simdiki evinizden biraz daha iyi bir eve tasinin istediginiz sehire, hem cocuk bakmayada mecbur kalmazsiniz istemezseniz. Ve ikinci cocuk icinde en az birinci cocuk ana okulana gidene kadar bekleyin, yani yaklasik üc yil, bence en mantiklisi o olur, iki cocuga birden bakmak kolay degil.

slm kızlar sizden yardım bekliyorum yazacağım şeylerde siz olsanız ne yapardınız. Anlatacağı şeyşer hep bir zincir halinde ıvf yöntemi ile bir çocuk sahibi oldum (yani paralı):) +çok küçük bir ilçede (iş gereği) beğenmediğim bir evde oturuyorum+evin kötü olduğu gibi komşumdan da memnun değilim benle çok uğraşıyor anlatmaya kalksam yaptıklarını romanı bırakın ansiklopedi olur:)+ilçede eğitimde ii değil evladım 4 yaşında yani okul kapıda geldi.
1-beğendiğim evin kirası biraz yüksek eşim karşılayamamaktan dert yanıyor dişimizi sıkalım bu evde oturalım kendi evimize çıkalım diyor ben komşumdan ötürü strese girdim vücudumda garip kızarıklıklar oluşuyo stresten hertürlü hastalığa yakalanıyorm hemen çıkalım istiyorum
2-evkladımı burda okula göndermek istemiyorum farklı bir ilçeyte gitmek orda1. Sınıfa başlasın diyorum
3-bir çocuk var 1.5 sne kadar bakmak istiyorum alacağım parayla hem ev kirasını karşılar diyorum eşim parasını biriktirsin ama 2.çocuk düşünüyoruz onada para lazım bide 2. Yi hemen istiyorduk ki bu bakıcı işi çıkakana kadar yani çocuk işi suya düşüyorşimdiii dişimi sıkayım ailem içn kendimi feda edip bu evde oturrayım yok evden çıkıp 3 sene sonra başka bir ilçeye çocuk için gideyimmi (burda eşimi feda edeceğiz)yada evladıma kardeşi erteleyecekmiyiz bekliyorum siz olsanız ne yapardınız :(:41:

öncelikle komsunu takma değermi stres etmeye allahaskına:) otur bebeğinle ilgilen canım kapat kapını görüşme zorunluluğun yok akşamda eşinle ilgilen işte gün bitiyor:) çocuğunun okul konusunda çok haklısın ama 4 yasında daha 1 2 seneniz var biraz dişini sıkıp ev için bekleyin eşinin dediği gibi...
2. çocuğu kesinlikle erteleyin koşulllar hiç uygun değil...
Bide yanlş anlamadıysam çocuk bakıcam demişssin. Kendi çocuğunda var zor olmaz mı? Idare edebilcekmisin

Komsuyu kafaniza takmayin.Bugun en luks sitelerde bile komsu kavgasina rastlamak mumkun.Esiniz kendi evini almak istiyor galiba biraz para biriktirip bencede esinin dedigi daha mantikli biraz pesinat biriktirirsiniz uzerinede kredi cekip kendi evini alirsin.2. cocuk icin sartlar pek musait degil kendi cocugun zaten kucuk baska bir cocuga bakmak zor olmuyacakmi

2. çocuğu erteleyin.
komşunu takma diycem ama faydası olacağını zannetmiyorum.
evinden ve komşundan çok rahatsızsın, ozaman yeni eve taşının belki kendini daha iyi hissedersin.
maddi olarak zorlanmamak içinde çocuk bakıcılığı yapabiirsin.

2.çocuk için koşullar yetersiz gibi görünüyor canım,komşunuda hiç takma kafana. Değer mi o kadar strese girmene? Allah yardımcın olsun :ssz:

yapamıyorum arkadaşım ben çok hassa bir kişiyim herşeyi takarım o küçük kafama bu arada dediğiniz gibi komşumu salladım harbi işe yarıyo 15 gündür kulağım çok rahat ama işte aynı binada oturunca vede ev 3 katlı oda orta katta ne kadar sürecekki böle :( sabır sabır

Benim evimde biraz küçük hatta kayınvalidemin altı bu konuyu çok sorun ettim eşimle tartıştım ama baktımki olmuyor sabretmeye çalıştım .Allahta ihsan etti bi kolaylık verdi sana tavsiyem biraz daha sabır kardeşim.Sabrın sonu selamettir.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

teşekkür derim tavsiyeleriniz için ii ki bu site yapılmış rahatlıyorum valla:))

öncelikle komsunu takma değermi stres etmeye allahaskına:) otur bebeğinle ilgilen canım kapat kapını görüşme zorunluluğun yok akşamda eşinle ilgilen işte gün bitiyor:) çocuğunun okul konusunda çok haklısın ama 4 yasında daha 1 2 seneniz var biraz dişini sıkıp ev için bekleyin eşinin dediği gibi...
2. çocuğu kesinlikle erteleyin koşulllar hiç uygun değil...
Bide yanlş anlamadıysam çocuk bakıcam demişssin. Kendi çocuğunda var zor olmaz mı? Idare edebilcekmisin

sağol arkadaşım vaşşa herkes hem fikir olmuş dediklerinizi yapacam:)2. side annesi 1+1 getiriyor öğlen 12.30 da geliyor 2 ye kadar uyuyor akşam 5 te de annesi alıyor böle çok kolat vede çocuğu çok seviyorum aşık mı oldum ne oğlana bayılıyorum başta olmaz demiştim ama başkaına verilmesinede kıyamadım 2. çocuğu bu çocukta atlatacam herhal:)benim yavrumda öğlen gidiyor akşam 5 te geliyor sıkıntı olmayacak gibi biraz belkim gezmelerim aksayacak:):3:

Back
X