• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu umursamaz hallerinden nefret ediyorum

KadifeDevrim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
16
0
36
Eskişehir
Bir çocuk var arkadaşız, ve ben onu seviyorum galiba.. çok yakınız, hayatım falan der arada, aynı okuldayız ama daha hiç yüz yüze konuşmadık, bazen onunda boş olmadığını düşünüyorum ama bazende umursamaz ilgisiz meraksız oluyor, bazen kıskanıyor bazen kıskanmıyor, hayatım dediğinde ben sana hayatım diyeyim sen başka bir şey de diyorum, aşkım? diyor ama eğer oda bana karşı boş değilse nasıl çıkabiliriz, çünkü ben ona açıkça duygularımı söyleyemem, ne yapacağım? :sinifsinif: bilmiyorumkismile

yüzyüze konuşmadıysanız nasıl hayatım diyor bilmiyorumkismile
sanırım yüzyüze konuşmadık derken sevgili olup olmadıgınızı konusmadınız
konuşmalısın bence tereddütte kalma sende

yüzyüze konuşmadıysanız nasıl hayatım diyor bilmiyorumkismile
sanırım yüzyüze konuşmadık derken sevgili olup olmadıgınızı konusmadınız
konuşmalısın bence tereddütte kalma sende

ya hayır sevgili olup olmadığımız konusunda bir şüphem yok sevgili değiliz, ama onun davranışlarını çözemiyorum, yüz yüze daha hiç konuşmadım çocukla, msn facebook, sms yoluyla konuştuk ama okulda her gün yüzünü görüyorum, bazen bugün okulda sana baktım neden karşılık verin diyor bazen ilgisiz davranıyor.. bilmiyorumkismile

enteresan bi durum
dip dibe ol ama gidip iki kelam yüz yüze etme :delphin:
valla haa, madem konuşuyosunuz nette, telefonda arkadaş olarak, okulda da bu şekilde konuşabilirsiniz, erkek açılmadığı sürece bence kız aşkından ölse de bi erkeğe açılmamalı, çünkü eğer onun öle bi niyeti yoksa etrafta alay eder seninle, ha niyeti varsa da bu kelimeyi yanlış anlama ama "ucuz" olursun; biraz naz yapıp kendine bağlama faslını es geçmiş olursunuz yani,,,

çocuk seninle oynuyor farkında değilsin :kahve:

evet canım biri seni işetiyor.. Sakın bundan sonra karşılık verme.. bakma... zaten ilgisi olsa gelir konuşur selam verir. cesareti yok olan bir kişi bir kıza aşkım bie diyemez....

:1closedeyes::1closedeyes:

hem hayatım aşkım diyo bi erkek ve sizde karşılık veriyosunuz ve çıkmıyo musunuz bu nasıl oluyo çok enteresan akannehir

Back
X