Bu ürünün içeriğine birde siz bakar mısınız?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.991
148.702
798
Gimcat ürünlerini güvenerek kullanıyorum kedim için. Yaş mama ve multivitamin, beauty paste, ödül stickleri gibi ürünlerinden memnun kaldım. Bunu denemek için sipariş ettim henüz elime ulaşmadı. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı diyor ama içerik pek iyi gibi gelmedi bana sizce nasıl kullansam mı?

Gimcat İmmunity Duo
İçerik

Gimcat geyik etli ve armutlu kedi ödülü
Çeşitli etler meyveler, sebzeler, şifalı otlar ve fıstıklar gibi yüksek besin konsantrasyonlarını bir araya getiren yeni ve farklı ödüller.

Yemin Bileşimi: Süt ve süt ürünleri,Bitkisel Protein(Selülöz, kurutulmuş armut ),Katı ve sıvı yağlar (Kümes hayvanı yağı , Rafine ayçiçeği yağı) ,Maya,Et ve et yan ürünleri (geyik eti),Mineraller

Analitik değerler: Ham Protein %19,50 , Ham Yağ %20,85 , Ham Selüloz, %6,60 , Ham Kül %6,80 , Nem %5,80

Ben sık verilmedikçe sorun olacağını sanmıyorum. Kedinin hassasiyetine de bağlı.. Keşke benimki de yese farklı şeyler böyle :) Yediği şeyler sadece kuru maması, felix ve dreamies :) Bunlar dışında daha bir şey sokamadık ağzına :)

Ben sık verilmedikçe sorun olacağını sanmıyorum. Kedinin hassasiyetine de bağlı.. Keşke benimki de yese farklı şeyler böyle :) Yediği şeyler sadece kuru maması, felix ve dreamies :) Bunlar dışında daha bir şey sokamadık ağzına :)

Yedireyim madem ama bidaha almayayım en iyisi. Zaten deneme amaçlı bi paket almıştım 40gram. Gimcat marka olduğu için içeriğine bakmamıştım alırken, sonradan bakmak aklıma geldi.

Farklı farklı şeyler denemeyi seviyor bizimki çok hevesli oluyor yemediği pek olmuyor. Ancak evde pişen et, tavuk, balık ürünlerini yemiyor yesede tadımlık yiyor bitirmiyor. :)
Aslında istediğim evde pişeni yesindi ama işte. Buarada markete uğradığımda ona bişey almak istedim sevinsin diye felix orada bakmıştım ama içinde birçok şekerin olduğu yazıyordu. Onun yerine sheba almıştım sanki birazcık daha iyi gibi gelmişti kokusuda güzeldi baya benim bile yiyesim geldi :KK70:denemediyseniz isterseniz bir deneyin onuda :)

Yedireyim madem ama bidaha almayayım en iyisi. Zaten deneme amaçlı bi paket almıştım 40gram. Gimcat marka olduğu için içeriğine bakmamıştım alırken, sonradan bakmak aklıma geldi.

Farklı farklı şeyler denemeyi seviyor bizimki çok hevesli oluyor yemediği pek olmuyor. Ancak evde pişen et, tavuk, balık ürünlerini yemiyor yesede tadımlık yiyor bitirmiyor. :)
Aslında istediğim evde pişeni yesindi ama işte. Buarada markete uğradığımda ona bişey almak istedim sevinsin diye felix orada bakmıştım ama içinde birçok şekerin olduğu yazıyordu. Onun yerine sheba almıştım sanki birazcık daha iyi gibi gelmişti kokusuda güzeldi baya benim bile yiyesim geldi :KK70:denemediyseniz isterseniz bir deneyin onuda :)
Bizimki de evden yemez, çok seçici yemek konusunda ya.. Kayınvalidem kendi kedisinin yemek için saldırdığı, paketini bile parçaladığı ödül mamasından bizimkine de getirmiş yer diye, kokladı ve gitti, kadın şok oldu :D Daha önce farklı yaş mamalar denedim yemedi ama felixe deli oluyor. Shebayı da deneyeyim, markette görmüştüm ama yer mi emin olamadım, hiç denemedik.

Bizimki de evden yemez, çok seçici yemek konusunda ya.. Kayınvalidem kendi kedisinin yemek için saldırdığı, paketini bile parçaladığı ödül mamasından bizimkine de getirmiş yer diye, kokladı ve gitti, kadın şok oldu :KK70: Daha önce farklı yaş mamalar denedim yemedi ama felixe deli oluyor. Shebayı da deneyeyim, markette görmüştüm ama yer mi emin olamadım, hiç denemedik.

Deneyin bakalım umarım sever. Seçici kedi zor oluyordur. Sen iyisini verirsin onu yemez, öbürünü hapur hupur yer :D

benimki dreamies ödül mamalarından sonra kusuyor ya
2-3 tane veriyorum halbuki

sanırım dokundu

gimcatten malt almıştım nefret etti ondan hiç sevmedi

yediği bir kuru mama bir de 2 günde 1 tane polonez hindi jambon
polonez marka olmayınca yemiyor eşek sıpası

benimki dreamies ödül mamalarından sonra kusuyor ya
2-3 tane veriyorum halbuki

sanırım dokundu

gimcatten malt almıştım nefret etti ondan hiç sevmedi

yediği bir kuru mama bir de 2 günde 1 tane polonez hindi jambon
polonez marka olmayınca yemiyor eşek sıpası
Allah Allah neden dokundu acaba? Benimki götürüyor valla Dreamiesi.. Ben de Gimcat malt almıştım yemiyor inatla.. Geçen gün yine kustu tüy yumağını..

Bugün elime ulaştı ürün ama benim kuzucuk beğenmedi ve bir kırıntı bile yemedi. :))

Back
X