- 10 Ekim 2014
- 32.991
- 148.703
- 798
Gimcat ürünlerini güvenerek kullanıyorum kedim için. Yaş mama ve multivitamin, beauty paste, ödül stickleri gibi ürünlerinden memnun kaldım. Bunu denemek için sipariş ettim henüz elime ulaşmadı. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı diyor ama içerik pek iyi gibi gelmedi bana sizce nasıl kullansam mı?
Gimcat İmmunity Duo
İçerik
Gimcat geyik etli ve armutlu kedi ödülü
Çeşitli etler meyveler, sebzeler, şifalı otlar ve fıstıklar gibi yüksek besin konsantrasyonlarını bir araya getiren yeni ve farklı ödüller.
Yemin Bileşimi: Süt ve süt ürünleri,Bitkisel Protein(Selülöz, kurutulmuş armut ),Katı ve sıvı yağlar (Kümes hayvanı yağı , Rafine ayçiçeği yağı) ,Maya,Et ve et yan ürünleri (geyik eti),Mineraller
Analitik değerler: Ham Protein %19,50 , Ham Yağ %20,85 , Ham Selüloz, %6,60 , Ham Kül %6,80 , Nem %5,80
Gimcat İmmunity Duo
İçerik
Gimcat geyik etli ve armutlu kedi ödülü
Çeşitli etler meyveler, sebzeler, şifalı otlar ve fıstıklar gibi yüksek besin konsantrasyonlarını bir araya getiren yeni ve farklı ödüller.
Yemin Bileşimi: Süt ve süt ürünleri,Bitkisel Protein(Selülöz, kurutulmuş armut ),Katı ve sıvı yağlar (Kümes hayvanı yağı , Rafine ayçiçeği yağı) ,Maya,Et ve et yan ürünleri (geyik eti),Mineraller
Analitik değerler: Ham Protein %19,50 , Ham Yağ %20,85 , Ham Selüloz, %6,60 , Ham Kül %6,80 , Nem %5,80