bu uyuz kızı naapmalı

hayalperestttt

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
318
Samsun
çalıştığım yerde uyuz bir kız var benden yaşça küçük zeka yaşı daha da küçük:1:
bu kız kafayı bana takmış durumda daha önce bana espri ayağına laf sokup duruyordu bende en sonunda dayanamadım bir güzel susturdum.daha sonrada hiç muhatap olmadım.şimdi son bir kaç gündür yine her lafıma atlayıp,saçma sapan sataşmaya başladı. bir kere yine kızdım cevap veremedi sustu kaldı haksız olduğu için.ama hoop yine sataştı.kızlar benim tersim ciddi pistir saçını başını yolmaktan korkuyorum.ama sustukça daha bir cesaretleniyor sanki.derdi ne anlamıyorum ki.hiç muhatap olmamaya hatta adını bile kullanmamaya çalışıyorum.ben nası sabredicem bu kıza.napıyım ne diyim.saçını başını yolup rezillik mi çıkarıyım yoksa hanfendilik çizgimden çıkmayıp cool mu takılayım.sanırsın 5 yaşında çocuklarız.ama ben hiç bulaşmıyorum gerçekten sadece kaşındığında kısa öz cevap verip susturuyorum.

yazım yanlışı yaptıysam çok argo kullandıysam sinirden:27:

Gül geç umursamamaya devam et sen sustukça o zaten çıldırır yokmuş gibi davran ona.

cevap vermek onu dikkate almaktır.
en güzeli susmak ve alaycı bir şekilde alttan bakmak.
bu türlerden çok var.

zaten ben susup umursamadıkça çıldırıyo ama devam ediyo sataşmaya.benimle uğraşmasın artık ama bunaldım bende.sabır sabır nereye kadar

Sen sabrını muhafaza et o belli bir süre sonra yorulup bırakacaktır zaten ona karşılık verdikçe konuşturur mutlu edersin, etme.

Ben olsam kahve molası yapar seninle bi'şey konuşacağım der çağırır sonra da gayet güler yüzlü ancak dik bakışlı halimle "benimle olan sorunun, derdin ne" derdim. "aa yok öyle bi'şey" derse ki genelde böyle derler ozaman da "bazen seviyesizlik demek istemiyorum ama ters cümleler kuruyosun ve iş ortamında hiç doğru olmuyor, eğer sorunun varsa konuşalım yoksa lütfen bi'daha benimle o şekilde konuşma" derdim.

Bazı insanlar susunca asalettir demiyo malesef pat pat sorup, söylemekte yarar var:31:

Son düzenleme:
O yokmuş gibi davranmak en zorudur.
Ama zoru başarmak değil mi mesele ? :ssz:
Ben de, susarım,sabrederim direk ALLAH ne verdiyse saçını başını yolabilecek tiplerdenim şahsen.
Hiç öyle izah etmek, laf sokmak şakayla, sinsilik filan bana göre değil.
Onlar alttan laf sokuyorlarsa bir çakarım valla, ohhhh ....
Çakmışlığım var mı ? Yok :1:
Bir kere olcaktı , insanlar araya girdi . Ama anneme laf söylemişti biri pazarda :)
Ben zoru başarıyorum genelde. Ama onlar daha çok deliriyor.
Olsun, ben de daha çok onlar yokmuş gibi yaparım, çok çok daha delirirler :51:

benimde bir arkadasim var , ve gogusleri buyuk diye bana hava atiyor,aslinda bir memesini koparip eline vermek lazim, ama her durumda seninde dedigin gibi hanimefendi cizgimizden cikmamamiz gerek :)

$ucan-tekme_273582.webp

Sana bu hareketi öğretebilirim:51:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X