Bu yalan karşılığında ne yapılır?

Herseyoglumhatrina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
83
16
3
30
Merhabalar yine bir dertle geldim buraya..
Bu 2.3 haftadir esim ickiye basladi yani 2 gunde bir 3 gunde bir olmaya basladi bu oncedende vardi ama birakmisti bugunlerde basladi her ictiginde evin icinde huzur denen sey kalmiyor kiyamet kopuyor agzima geleni sayiyorum o kendini savunuyor vs biktim artik cunku hergun eve agzi icki kokusu kokan bi koca gelmesini istemiyorum..
Neyse dunde cani skkndi icmeye gidicem dedi yanindaki kisiyi taniyorum tamam git dedim snra bana haber geldi bana mahallede arabada icicez demisti ama sahilde icmeye gitmis ki evden cikmadan sakin sahile gitme demistim..
Aradim nerdesin diye mahalledeyim dedi nerdesin dedim mahalledeyim hadi kapat dedi bende actim agzimi demedigimi birakmadim. Sonra ya simdi hemen gel yada sakin gelme dedim 30 dk icinde geldi. Evdede sorunlar devam etti tabi. Ben ne yapacagim yaa gercekten bunaldim. Bi diger yalanida her ictiginde icmedim diye yalan soyler yeminler eder. Sonra bu yalan degil ben seni kirmamak icin oyle soyluyorum der. Icme o zaman derim benimki 1 bardak sarhos olur kendimi kaybetmem ve sen ne dersen de icerim diyor..Ki kendisi benim sahile, gezmeye vs tek gitmeme asla izin vermez herseyime karisir..
Ne yapnam lazim.

EKLEME: burda sahilin cok farkli kisimlari var erkeklerin icmeye gittigi yer normal sahilden baya baya uzak yani denize dogru ve cok tenha orda sadece icen erkekler ve o isi yapan bayanlar var...

Son düzenleme:
nerde içtiğinin neden bu kadar önemi var ?
Cunku burda erkeklerin icmeye gittigi sahil kisminda normal hepimizin gectigi yer degil cunku farkli yer nasil anlatsam cok tenha yani ve orda afedersiniz ama kadin isi yapiliyor. Bir tane bile aile gormeniz imkansiz ya icen erkekler yada o isi yapan bayanlar vat

Ee esin evde icsin madem? Tek başına bi-iki bira mesela haftasonları. illaki disarida arkadaşıyla İçmesi şart miymis?

Cunku burda erkeklerin icmeye gittigi sahil kisminda normal hepimizin gectigi yer degil cunku farkli yer nasil anlatsam cok tenha yani ve orda afedersiniz ama kadin isi yapiliyor. Bir tane bile aile gormeniz imkansiz ya icen erkekler yada o isi yapan bayanlar vat

hımm anladım o zaman sakin bir şekilde tekrar konuşun..
sen benden oraya gitme buraya gitme taleplerde bulunurken senden istediğim tek bir şeyi yapmaman beni kırıyor vs gibi..
baktınız devam ediyor misilleme yapın.. nereye gitmenizi istemiyorsa kalkın gidin..

hımm anladım o zaman sakin bir şekilde tekrar konuşun..
sen benden oraya gitme buraya gitme taleplerde bulunurken senden istediğim tek bir şeyi yapmaman beni kırıyor vs gibi..
baktınız devam ediyor misilleme yapın.. nereye gitmenizi istemiyorsa kalkın gidin..
Onuda denedim dun dedim zaten yarin aksam beni evde bileceksin bende sahile icmeye gidicem dedim ki icmiyecegimi bildigi halde delirdi.. ama bugun ona inat aksamustu gidicem saatlerce sahilde oturacam

Allah yardimcinjz olsun ya üzüldüm gerçekten. Eve sarhoş gelen koca ne demek iyi bilirim. Babamda yıllardır sarhoş gelir eve zavallı annem naptiysa biraktiramadi Rabbim kurtarsın ne desem bilemedim :(

Onuda denedim dun dedim zaten yarin aksam beni evde bileceksin bende sahile icmeye gidicem dedim ki icmiyecegimi bildigi halde delirdi.. ama bugun ona inat aksamustu gidicem saatlerce sahilde oturacam

makul saatlerde gidin ama dediğiniz gibi bir yerse başınıza bir iş gelmesin..
bu arada eve getirmesine izin vermem demişsiniz ama evde içse daha iyi değil mi? aklınız kalmamış olur..

Bence misilleme iyi bi fikir değil canım. Eşinin buna daha da ofkelenip farklı yonlenmesine sebep olursun ,isi inada bindirebilir. Bi aile büyüğüyle konuşup çözmeye calissan nasıl olur?

Allah yardimcinjz olsun ya üzüldüm gerçekten. Eve sarhoş gelen koca ne demek iyi bilirim. Babamda yıllardır sarhoş gelir eve zavallı annem naptiysa biraktiramadi Rabbim kurtarsın ne desem bilemedim :KK43:
Ya cok sukur hic sarhos gormedim ne kadar icse kendinde gelir eve ama pis kokar ve ben ickiden nefret eden bi insanim cunku etrafimda ickiyle ilgili cok ornekler var ve oyle olacak diye korkuyorum

makul saatlerde gidin ama dediğiniz gibi bir yerse başınıza bir iş gelmesin..
bu arada eve getirmesine izin vermem demişsiniz ama evde içse daha iyi değil mi? aklınız kalmamış olur..
Yok zaten sahilin normal kismina gidicem ailelerin oldugu yer bahsettigim yere zaten mumkun degil tek gidemem cok kotu bi yer sag cikamam yani ordan kiz basima.. bilmiyorum eve getirirse daha cok alisir bagimli olur diye korkuyorum cunku cok ornek var etrafimda

Bence misilleme iyi bi fikir değil canım. Eşinin buna daha da ofkelenip farklı yonlenmesine sebep olursun ,isi inada bindirebilir. Bi aile büyüğüyle konuşup çözmeye calissan nasıl olur?
Onuda dusunuyorum annesine soylemeyi.mesela ama annesinide dinleyecegini sanmiyorum zaten baska sehirde annesi.

Yok zaten sahilin normal kismina gidicem ailelerin oldugu yer bahsettigim yere zaten mumkun degil tek gidemem cok kotu bi yer sag cikamam yani ordan kiz basima.. bilmiyorum eve getirirse daha cok alisir bagimli olur diye korkuyorum cunku cok ornek var etrafimda

iyide zaten haftada 3 akşam çıkıyormuş.. otursun evinde içsin adam gibi ..

bana sahide yada arabada içmesi hiç farketmez zira arabadada o işi yapan bayanlar bulabilir.

asıl önemli olan eşiniz neden dışarıda içiyor. dışarıda içmek istiyor madem neden sizde eşlik etmiyorsunuz ?
sizin yerinizde olsam içki içmesini engelleyemiyorsam otur beraber içelim derim böyle hır gürle olmaz bu iş.
içmiyorsan bile masada otur onunla ne bileyim yani belli ki bi güvensizlik var ve sürekli bağrış çağrışla çözülecek bişey deeğil.

Bir derdi mi var ki bu kadar içmeye başladı? Kötülüklerin başı içki derler ya doğru, eşin dozu ayarlayamadıktan sonra sen ne yapabilirsini ki? Sadece onun gözünde dırdırcının biri olursun. İşin zor Allah hayırlı kapılar açsın

bana sahide yada arabada içmesi hiç farketmez zira arabadada o işi yapan bayanlar bulabilir.

asıl önemli olan eşiniz neden dışarıda içiyor.
sizin yerinizde olsam içki içmesini engelleyemiyorsam otur beraber içelim derim böyle hır gürle olmaz bu iş.
içmiyorsan bile masada otur onunla ne bileyim ya saçma yani.
Size gore sacma etrafimda cok ornek var alkol alip sapitan ailesini dagitan ve oyle olur diye korkuyorum ve ben icmem .

Bir derdi mi var ki bu kadar içmeye başladı? Kötülüklerin başı içki derler ya doğru, eşin dozu ayarlayamadıktan sonra sen ne yapabilirsini ki? Sadece onun gözünde dırdırcının biri olursun. İşin zor Allah hayırlı kapılar açsın
Sagolun cok tesekkur ederim cok korkuyorum baskalari gibi sarhos ayyas olur diye o yuzdenn simdikten onlem almak istiyorum ama oda olmuyo

Back
X