Bu yalan karşılığında ne yapılır?

Hadi insallah yaaa cok sagolun fikirleriniz icin dediklerinizi yapicam. Benim onceden boyle bi drrdim yoktu ama simdi hep etrafta gorup duyuyorum icki icip yakan yikanlari ondan aslinda korkum.

görüp duyduklarınızla eşinizi yargılamayın hiç bir konuda..
siz eşinizi tanırsınız ne yapar ne yapmaz az çok bilirsiniz..
bu şekilde ki yaklaşımlarınızın ona yansıması bana güvenmiyor şeklinde olacaktır..

Evlenmeden once birkac sefer ictigini duydum ve cok kizdm snra biraktigini soyledi.evlendikten snra baya baya snra icmeye basladi snra yine birakti simdi.yine basladi

Önceki konularınızı hatırladım. Zaten pek sağlıklı olmayan bir evliliğiniz var. Yaşınızda küçükmüş.Bile bile lades demişsiniz. Allah yardımcı olsun diyeyim.

Teyzesinin kocasi var aslinda dinleyebilecegi biri o ona soylesem mi acaba?
Dinleyecegi biriyse konusun bence. Misilleme yapmaktan daha akıllıca. Enistesini sever sayarsa tabi kalkipta adama sen ne karisiyorsun demesin de? Size de niye anlatın diye kizmasin bide ama sevdiği biriyse akılcı bi fikir

Dinleyecegi biriyse konusun bence. Misilleme yapmaktan daha akıllıca. Enistesini sever sayarsa tabi kalkipta adama sen ne karisiyorsun demesin de? Size de niye anlatın diye kizmasin bide ama sevdiği biriyse akılcı bi fikir
Aslinda dinleyecegi biri ama bana neden syledin diye kizabilir

kaç yaşında insanın ne içip ne içmeyeceğine kadar karışmaya kalkarsan senin daha çoook işin var..
akıllı kadın al evde iç der dışarda ne haltlar yapıyo diye düşüneceğine..

Mahallede arabada içmek ne yahu ne kadar itici!! Bak canım sorun sahilmiş,mahalleymiş değil! Sorun eşinin içki bağımlısı olması...
İçkinin olduğu evde huzurda olmaz, berekette senin eşin bu işi keyf zamanı değil yaşam tarzı yapma yoluna girmiş benden söylemesi.. Acil önlem al iş bağımlılığa varırsa aileniz çok zarar görecek....

allah yardımcın olsun ınsallah . tedaviye baslasın henuz cok erken. guzelce al karsına konus. hatta yatır omzna. aklnız her seferınde kalacak yoksa. evde de ıcırme bereketı kacar. dısarda da ıcmesın dedıgın seyden mıdem bulndı. kadın vs. .. önlem almanda fayda var. zararı gormeden atlatmaya bak dderım.

Back
X